Publicerad 1 februari 2024
Uppdaterad 1 februari 2024

Använd din vårförmån och förverkliga din husdröm ännu 2024!

Nu är det dags att satsa på smart byggande och effektiva kvadratmetrar. Ett inflyttningsklart hus från Älvsbytalo är ett energieffektivt och kvalitativt val till ett modernt småhus eller ett fritidshus med alla bekvämligheter. Nu erbjuder vi en VÄRDEFULL VÅRFÖRMÅN på husleveranser år 2024.

Nu erbjuder vi dig som bygger en personlig vårförmån på husaffärer gjorda före den 31.3.2024 – och vi levererar ditt hus från Älvsbytalo ännu i år.

Din skräddarsydda, VÄRDEFULLA VÅRFÖRMÅN får du genom att ta kontakt med försäljaren i din egen byggkommun. Förmånen gäller nya husbeställningar.

Agera snabbt och låt en expert hjälpa dig framåt med dina drömmar. Våra försäljare är proffs på boende och byggande och hjälper dig vidare med dina husönskemål – från tomtkonsultation fram till husets genomförande.

Ta kontakt och använd din förmån >


Hus från Älvsbytalo som designats för nordiska förhållanden är ett ypperligt val för dig som uppskattar energieffektivitet och nordiska trähusbyggen.

Energieffektivt och ekologiskt trähus

Den energieffektiva och miljövänliga Nibe-frånluftsvärmepumpen (PILP) som standard sköter om uppvärmningen av hus från Älvsbytalo. Husen har även Älvsbytalos egna unika väggkonstruktion i tre skikt, Energy Wall, som ger ett effektivt skydd även i de tuffaste väderförhållandena. Inhemska vridfönster från Skaala uppfyller de strikta energibesparingskraven.

Förmånligt pris – som håller

Älvsbytalos mål är att erbjuda dig ett bra boende till marknadens förmånligaste pris. Detta är möjligt eftersom alla skeden i huspaketets hela byggprocess – från skog till inflyttningsklart trähus – är under vår egen kontroll.

Ett tryggt husköp med garanti

Ett hus från Älvsbytalo är ett enkelt och tryggt val för dig som bygger. Vi har helhetsansvar för bygget av ditt nya hus – till ett överenskommet pris som håller.

  1. Vi ger dig en prisgaranti: priset på ditt huspaket kvarstår oförändrat ett år efter husbeställningen.
  2. Inga förskottsbetalningar. Du betalar ditt hus från Älvsbytalo först då det är inflyttningsklart efter slutgranskningen, utan en endaste euro i förhandsbetalning. (Ja, detta är möjligt eftersom Älvsbytalo är en långvarig, solid aktör inom branschen.)
  3. Endast ett avtal. Vi levererar ditt hus som inflyttningsklart och du behöver endast ett avtal för din husbeställning.
  4. Garanterad trygghet. Du får två års entreprenadgaranti och en lagstadgad garanti på 10 år för konstruktionsfel på ditt nya hus från Älvsbytalo.


Energieffektiva hus från Älvsbytalo sparar på din plånbok på många sätt. Det kan inte bli lättare att skaffa ett nytt hem!

 

Vi har byggt minnen i 80 år

Älvsbyhus-koncernen som fyller 80 år bygger inflyttningsklara huspaket planerade för nordiska förhållanden till marknadens mest konkurrenskraftiga pris. Vi garanterar dig en trygg husaffär och en kvalitativ byggprocess med en erfarenhet som sträcker sig över flera årtionden och över 46 000 byggda hus. Välj ett energieffektivt och smart hem där du kan skapa minnen över generationer.

Kontakta din egen försäljare och dra nytta av din egen vårförmån >

Fler nyheter

Nyhet

14 juni 2024

Välkommen Alex! Bekanta dig med jubileumshusmodellen och utnyttja förmånen på 8 000 €!

Läs nyhet
Nyhet

17 maj 2024

Älvsbytalo med i Småhusmässan i Valkeakoski 24.7–4.8.2024

Läs nyhet
Nyhet

5 januari 2024

Bekanta sig med en trygg husaffär den 13–28.1.2024!

Läs nyhet

Undrar du något?

Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar!

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan