Teemme rakennuttamisen sinulle helpoksi

Onko mielessäsi uuden kodin tai vapaa-ajanasunnon rakentaminen? Muuttovalmis Älvsbytalo on vaivaton ja turvallinen valinta talopaketiksi. Saat energiatehokkaan, edullisen ja järkevän kodin, jonka rakentaminen ei vaadi sinulta omaa osaamista. Lähde liikkeelle ja toteuta talohaaveesi – me autamme.

1

Talomyyjän tapaaminen ja talopaketin tilaus

Tapaa oma Älvsbytalomyyjäsi ja valitse tontillesi ja perheellesi sopivin talopaketti 19 nykyaikaisesta talomallistamme. Oma myyjäsi auttaa sinua valinnoissasi ja häneltä saat tarkan ja pitävän kustannuslaskelman talon hinnasta. Rakennusprosessi käynnistyy heti, kun olet saanut rahoituspäätöksen. Käsirahaa emme tarvitse.

2

Urakkasopimuksen solmiminen

Allekirjoitamme urakkasopimuksen. Saat meiltä oman talokansion, josta löytyvät piirustukset ja talon muut asiakirjat. Pääsette hakemaan rakennuslupaa.

3

Rakennuslupa kuntoon

Uusi kotisi tarvitsee rakennusluvan 14 viikkoa ennen suunniteltua talotoimitusta. 

4

Talopaketin materiaalivalinnat

Valitse uuden kotisi materiaalit ja poimi lisävalinnoista omat suosikkisi 6 viikkoa ennen suunniteltua talotoimitusta. Talon rakentaminen Kauhajoen talotehtaalla alkaa 6 viikkoa ennen suunniteltua talotoimitusta.

Hyödyllisiä linkkejä

5

Vakioperustukset

Vakioperustustyöt kuuluvat Älvsbytalon hintaan, ja ne tehdään tontillasi hyvissä ajoin ennen talotoimitusta. Talosi valmistuu tehtaan suojissa sisätiloissa, ja voit tulla seuraamaan sen rakentumista. Sovi myyjäsi kanssa tehdaskierroksen ajankohdasta.

6

Talotoimitus ja asennus

Talopaketti toimitetaan tontille säältä suojattuna, ja talo nousee harjakorkeuteen jo päivässä. Asennustöistä huolehtii Älvsbytalon oma luotettava asennusryhmä, ja uusi kotisi on muuttovalmis noin 4–5 viikon kuluessa talopaketin toimituksesta. Sitä voi mielestämme kutsua jo lyhyeksi rakennusajaksi.

7

Talopaketin maksaminen ja muutto

On tullut aika muuttaa uuteen kotiin. Emme vaadi ennakkomaksuja, vaan maksat vasta valmiista talosta. Sopimukseemme sisältyvät vakuutukset sekä Älvsbytalon matalat ylläpitokustannukset antavat sinulle vapauden nauttia uudesta ihanasta kodistasi ilman rahahuolia. Olet tehnyt järkevän valinnan.

Miksi Älvsbytalo

Rakentaminen

Turvallisesti kokonaistoimituksena

Toteutamme talon muuttovalmiina, ja tarvitset vain yhden sopimuksen taloa ja vakioperustuksia varten.

Suomen parhaat maksuehdot

Älvsbytalon asiakkaana et maksa talostasi mitään – et euroakaan – ennen kuin talo on toimitettu ja lopputarkastus on tehty.

Rakentaminen

Rakennusprosessimme

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen rakennusprosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi.

Rakentaminen

Miksi rakennuttaisin uuden talon sen sijaan, että ostaisin käytetyn?

Mitä sinun tulisi ottaa huomioon, kun haluat uuden kodin tai vapaa-ajanasunnon. Mitä etuja uuden rakennuttamisessa on?

Rakentaminen

Miksi rakennuttaa tilaelementtitalo?

Mikä talorakennusmenetelmä sinun mielestäsi on tehokkain ja takaa parhaan laadun? Se, että talo rakennetaan osa osalta ulkona, vaihtelevissa sääoloissa, vai se, että se rakennetaan sisätiloissa, kuivassa ja lämpimässä tehtaassa, missä tuotanto etenee hallitusti?

Kestävä kehitys

Puusta valmiiksi taloksi – näin rakennetaan Älvsbytalo

Älvsbytalo on muuttovalmis omakotitalo, joka rakennetaan isoina elementteinä mahdollisimman pitkälle talotehtaalla kuivissa olosuhteissa.

Suunnittele kotisi suoraan verkossa

Muuttovalmiin Älvsbytalon rakennuttaminen on helppoa. Myös verkossa! Voit suunnitella ja rakentaa mieleisesi talon, niin ulkoa kuin sisältä. Valinnat ja hinnat näet suoraan ruudulta.

Usein kysyttyä

Etsitkö vastauksia?

Autamme sinua kaikissa talopaketteihin liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen