Tukevalla pohjalla

Perustukset ovat koko talohankkeesi perusta. Kaikki Älvsbytalot pystytetään erikoisvalmisteisen tuulettuvan alapohjan päälle. Tuulettuva alapohja eli rossipohja on tukeva perustus, jonka ansiosta suurin osa talon teknisistä ratkaisuista ja rakenteista on ulottuvillasi ilman suuria toimenpiteitä. Talon hintaan kuuluu tietysti vakioperustus toimituksineen ja asennuksineen.

Valmistettu kuivissa sisätiloissa

Perustus on valmistettu teollisesti kuivissa sisätiloissa juuri sinun Älvsbytalollesi ja sinun tontillasi vallitsevat edellytykset huomioiden. Perustus asennetaan vakaalle, routimattomalle maaperälle, eikä sinun tarvitse huolehtia sen asettumisesta eikä valun halkeilemisesta sääolojen tai jäisen maan takia.

Useita etuja

Tuulettuva alapohja tarjoaa monia etuja. Se on muun muassa helposti saavutettavissa tarkastuksia varten, ja sekä tulovesiputket että viemäriliitännät ovat helposti ulottuvilla siltä varalta, että putkissa tapahtuu vuoto tai tukos. Jos haluat tehdä talossasi muutostöitä, asennuksia on helppo muuttaa tai täydentää.

Koska Älvsbytalosi on hyvin tiivis ja tehokkaasti eristetty, tuulettuvassa alapohjassa on eristys, joka suojaa perustusta maasta nousevalta kosteudelta.

Helppo korjata ja laajentaa

Koska putkistot ja sähkövedot ovat helposti ulottuvilla, tuulettuva alapohja on huomattavasti näppärämpi ja edullisempi vaihtoehto kuin laattaperustus.

Suoja maaperän radonia vastaan

Tuulettuvassa alapohjassa on paitsi eristys maata vasten myös tiivistetyt putkien läpiviennit. Eristyksen alapuolinen kuivatuskerros on helppo tuulettaa, jos rakennat maaperälle, jossa radonpitoisuus on korkea.

Lisää mukavuutta

Tuulettuvan alapohjan ansiosta lattia on hiljaisempi askeleen alla. Myös eristys on tavanomaista parempi ja lattia lämpimämpi.

Rakennekosteuden riski pienenee

Tuulettuva alapohja pienentää rakennekosteuden riskiä, koska perustukset ja rossipohja valmistetaan tehtaalla ja ne ovat kuivia alusta asti. Talon sokkeli sekä muut rakenteet ovat aina irti maan kosteudesta.

Tutustu talopaketteihimme

Lue lisää – Miksi Älvsbytalo?

Rakentaminen

Rakennusprosessimme

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen rakennusprosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi.

Rakentaminen

Miksi rakennuttaisin uuden talon sen sijaan, että ostaisin käytetyn?

Mitä sinun tulisi ottaa huomioon, kun haluat uuden kodin tai vapaa-ajanasunnon. Mitä etuja uuden rakennuttamisessa on?

Rakentaminen

Miksi rakennuttaa tilaelementtitalo?

Mikä talorakennusmenetelmä sinun mielestäsi on tehokkain ja takaa parhaan laadun? Se, että talo rakennetaan osa osalta ulkona, vaihtelevissa sääoloissa, vai se, että se rakennetaan sisätiloissa, kuivassa ja lämpimässä tehtaassa, missä tuotanto etenee hallitusti?

Rakentaminen

Turvallisesti kokonaistoimituksena

Toteutamme talon muuttovalmiina, ja tarvitset vain yhden sopimuksen taloa ja vakioperustuksia varten.

Kestävä kehitys

Puusta valmiiksi taloksi – näin rakennetaan Älvsbytalo

Älvsbytalo on muuttovalmis omakotitalo, joka rakennetaan isoina elementteinä mahdollisimman pitkälle talotehtaalla kuivissa olosuhteissa.

Kestävä kehitys

Järkevä ympäristövalinta

Rakentamisen koko ketju on omassa hallinnassamme ja siten myös ympäristövastuumme kattaa koko prosessin – metsästä aina valmiiksi puutaloksi asti.

Suomen parhaat maksuehdot

Älvsbytalon asiakkaana et maksa talostasi mitään – et euroakaan – ennen kuin talo on toimitettu ja lopputarkastus on tehty.

Energy wall

Energy Wall – Energiaseinä kantaa pitkälle tulevaisuuteen

Lumimyrsky ja 30 asteen pakkanen ovat Älvsbytalolle talvista arkea. Yhä tiukemmat energiatehokkuusvaatimukset täyttääksemme olemme kehittäneet seinärakenteen, joka on nimeltään Energy Wall.

Rakentaminen

Poistoilmalämpöpumppu pienentää asumiskustannuksia

Energiatehokkuus on kaiken rakentamisen A ja O, oli kyse sitten perheen kodista tai vapaa-ajan asunnosta. Siksi Älvsbytalossa on aina vakiona poistoilmalämpöpumppu eli PILP.

Rakentaminen

Älvsbytalossa on erinomainen sisäilma

Kaikilla on omassa kodissaan oikeus nauttia hyvästä sisäilmasta. Älvsbytalon mielestä hyvän sisäilman on oltava itsestäänselvyys. Jokainen Älvsbytalo onkin suunniteltu varmistamaan rakennusmateriaalivalintoineen ja rakennusprosesseineen perheellesi talo, jossa on alusta alkaen hyvä sisäilma.

Etsitkö vastauksia?

Autamme sinua kaikissa talopaketteihin liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen