Talosi oikea hinta

Voidaksemme antaa sinulle oikean hinnan, sinun tulee valita kunta minne haluat rakentaa. Muutoin näet hintana alimman alkaen hinnan koko Suomessa.

Suunnittele oma Älvsbytalosi suoraan verkossa

Muuttovalmiin Älvsbytalon rakennuttaminen on helppoa. Nyt myös verkossa! Voit suunnitella ja rakentaa mieleisesi talon, niin ulkoa kuin sisältäkin. Valinnat ja hinnat näet suoraan ruudulta.

Omakotitalon suunnitteleminen on nyt entistäkin helpompaa ja hauskempaa. Uuden kodin rakennuttaminen on aina iso päätös, jonka tekemiseen kannattaa käyttää aikaa, ja miettiä mitä haluaa ja tarvitsee. Älvsbytalon suunnitteluohjelmalla pääset näkemään juuri itseäsi kiinnostavat ulko- ja sisätilojen ratkaisut – ja niiden hinnat.

Talon varsinainen rakennuttaminen – sen vaiheen voit jättää meidän huoleksemme. Otamme vastuun talosi koko rakennusprosessista, aina muuttovalmiiksi asti turvallisesti kokonaistoimituksena.

Helppoa ja havainnollista!

1

Valitse talomalli

Meiltä löytyy talomalleja erilaisiin tarpeisiin useissa eri hintaluokissa, pienestä 1-kerroksisesta talosta suureen, 1,5-kerroksiseen isonkin perheen kotiin. Älvsbytalosi on aina laadukas, energiatehokas ja ekologinen puutalo.

Hyödyllisiä linkkejä

2

Rakenna ja suunnittele talosi toiveidesi mukaan

Suunnitteluohjelmalla voit tehdä itsellesi mieluisia valintoja: Muuta ulkoseinien väriä. Kokeile miltä näyttävät katon erilaiset värit ja rakenteet. Testaa sisätiloissa erilaisia ratkaisuja ja pintamateriaaleja. Millaisen keittiön haluat, entä olohuoneen? Voit testailla kaikessa rauhassa, nauttia ja nähdä unelmakotisi rakentuvan.

3

Muuttovalmiin kotisi hinnan näet suoraan ruudulta

Kaikki valintasi päivittyvät välittömästi talosi hintaan, suoraan ruudulle. Kun suunnitelmasi on valmis, näet talosi kokonaishinnan, mukaan luettuina kaikki lisävalinnat, jotka olet tehnyt.

4

Lähetä suunnitelmasi myyjälle tai läheisillesi

Haluatko jutella suunnitelmastasi? Voit helposti jakaa sen perheesi tai ystäviesi kesken ja lähettää sen suoraan ohjelmasta myös talomyyjälle. Voisiko olla helpompaa! Suunnitelman lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Löydä oma talopakettisi

Talopaketit

Etsitkö vastauksia?

Autamme sinua kaikissa talopaketteihin liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen