Hemma hos

Familjen Miettinen

”Helt fantastiskt arbete i alla skeden, det finns inget att klaga på.”

Publicerad

19 maj 2022

Uppdaterad

19 maj 2022

Husleveransen fungerade otroligt bra

Nu är allt bra i Vihtijärvi. Det nya huset Mikael från Älvsbytalo är klart och Marko Miettinens familj har ett eget hem igen. Annat var det för drygt ett år sedan då deras hus på samma tomt brann ner. På försäkringsbolagets förslag bekantade Marko sig med inflyttningsklara huspaket från Älvsbytalo. –De visste hur man lättare kan få något bra.

–Då tillståndsärendena slutligen löste sig färdigställdes huset snabbt. Husleveransen fungerade otroligt bra, berättar Marko Miettinen.

”Helt fantastiskt arbet”

Dagen då huset monterades kokade Marko kaffe i sin termos och åkte iväg för att se hur det hela framskred. Det var en regnig dag. –Men jag satt och drack kaffe, monteringsgänget visste nog vad de gjorde. Elementen var hela tiden skyddade, säger han. –Helt fantastiskt arbete i alla skeden, det finns inget att klaga på.

Älvsbytaloförsäljaren får också stort beröm. –Väldigt bra service, säger Marko.

Marko kunde förvänta sig bra resultat. I samma by finns ett annat hus från Älvsbytalo och Marko talade med husets ägare innan köpbeslutet. –Invånarna berättade att huset fungerar väldigt bra. Jag hörde inget negativt.

Invånarna och robotdammsugaren trivs

Marko och hans under 20-åriga barn kunde flytta in i sitt färdiga hem i augusti. –Nu börjar det verkligen redan kännas som ett hem. Huset är varmt, tyst och funktionellt, säger Marko. Familjen Miettinens hus är redan målat och gården är under planering.

Husmodellen Mikael 129,2 m² har tre sovrum och ett väldigt rymligt, över 55 m² stort kök-vardagsrum. Och en bastu som värms varje kväll hos Miettinens. Till huset planeras även antingen en öppen spis eller en kamin. Inredningen håller annars också på att färdigställas. –En kompis skojade och frågade om mellanväggarna är på väg ännu då det är så öppet.

Marko Miettinen gillar de öppna ytorna och enkla materialen. "Lättskötta ytor är ett stort plus, precis som att det knappt finns några trösklar i huset. Robotdammsugaren kan sköta sin uppgift i hela huset, ända till klädvårdsrum, badrum och bastu."

Robotdammsugare? –Ja, varför köpa en sådan som man själv måste använda, säger Marko. Det nya huset byggdes med samma princip: varför köpa sådant som man själv måste bygga. –Allt gick så lysande bra med Älvsbytalo så det börjar antagligen låta lite osannolikt, säger han.

Älvbytalo Mikael 129,2 m²

  • Inflyttningsklart hem, 3–4 sovrum, vardagsrum, kök och bastu
  • Utrymme, ljus och rymd även för större familj
  • Separat wc och badrum underlättar familjens morgonbestyr
  • Vardagsrummet öppnar upp sig rakt ut och från bastuavdelningen kan man gå ut och svalka sig

Det monteringsfärdiga huset pålitliga och säkra byggprocess

  • Husen från Älvsbytalo byggs i Kauhajoki och färdigställs på kundens tomt
  • Älvsbytalos egna arbetstagare ansvarar för hela processen
  • Huset är inflyttningsklart 4–5 veckor efter monteringsdagen
  • Husen betalas först då de är klara; det finns inga förskottsbetalningar
;

Undrar du något?

Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar!

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan