Publicerad 6 september 2023
Uppdaterad 6 september 2023

Bekanta sig med en trygg husaffär den 9–24.9.2023!

Trygga Älvsbytalo och branschens bästa betalningsvillkor i Finland! Älvsbytalos riksomfattande husvisningsdagar ordnas igen i september. Kom och bekanta dig med förmånerna i en riskfri husaffär.

Älvsbytalos riksomfattande husvisningsdagar runt om i Finland!

Vi ordnar igen ett stort antal husvisningar från söder till norr under våra riksomfattande husvisningsdagar den 9–24.2023. Ett inflyttningsklart hus från Älvsbytalo är ett energieffektivt och kvalitativt val till ett eget hem eller fritidshus med alla bekvämligheter.

Visning av Älvsbytalos husmodeller som passar många olika boendebehov – kom och bekanta dig!

Gör en garanterat trygg husaffär

Välj det pålitliga Älvsbytalo och en effektiv byggprocess! Vi är en del av den solida Älvsbyhus-koncernen som är Sveriges största småhustillverkare.

Älvsbytalo fungerar i många avseenden annorlunda än andra hustillverkare. Vår koncern har till exempel en egen såg vilket garanterar en kvalitativ och exakt användning av virket.  Vi köper också byggmaterial som gemensamma nordiska inköp varmed vi kan skaffa hög kvalitet till ett förmånligare pris.Med erfarenhet och vision av över 45 000 byggda hus garanterar vi dig trygga husköp!

Inga förhandsbetalningar – Älvsbytalo finansierar ditt huspaket under hela byggtiden

Som kund hos Älvsbytalo betalar du inget för ditt hus, inte en endaste euro, före huset har levererats och slutgranskats. Våra betalningsvillkor är helt unika och de bästa i branschen i Finland.

  • Vi ger dig en prisgaranti: priset på ditt huspaket kvarstår helt oförändrat ett år efter husbeställningen. Vi ger dig alltid en hållbar kostnadsberäkning för ditt hus.
  • Inga förskottsbetalningar. Du betalar ditt hus från Älvsbytalo först då det är inflyttningsklart, efter slutgranskningen.
  • Vi levererar ditt hus inflyttningsklart och du behöver endast ett avtal för husbeställningen.
  • Du får två års entreprenadgaranti och en lagstadgad garanti på 10 år för konstruktionsfel för ditt nya hus från Älvsbytalo.

Ett varmt och energieffektivt hem långt in i framtiden

Hus från Älvsbytalo har designats för att vara energieffektiva under de nordiska förhållandena. Alla hus från Älvsbytalo iakttar de åtstramande EU-energibestämmelserna redan nu.

Alla hus från Älvsbytalo har som standard ett komplett uppvärmningssystem med frånluftsvärmepumpen Nibe F750 som hjärtat i systemet. Uppvärmningssystemet är genast i bruk då huset har monterats på din tomt. Jordvärme är också möjligt.

Alla våra hus har Älvsbytalos egen unika Energy Wall-väggkonstruktion i tre skikt. Den energieffektiva konstruktionen säkerställer att du får ett friskt och hälsosamt hus med kanske marknadens mest avancerade och moderna ytterväggar.

Alla hus från Älvsbytalo har dessutom kvalitativa, inhemska Skaala-fönster som standard. 

Energieffektiva hus från Älvsbytalo är skonsamma mot din plånbok på många sätt!

Välkommen och bekanta dig med våra husmodeller och Älvsbytaloförsäljaren på din byggort!

Under Älvsbytalos riksomfattande husvisningsdagar kan du även bekanta dig med Älvsbytaloförsäljaren på din egen byggort! Låt våra experter hjälpa dig framåt i det trygga husköpet. Av oss får du professionell hjälp i alla frågor om byggande och boende, från tomt till genomförande.

Det är bra att gå på husvisningarna även om du har någon annan husmodell från Älvsbytalo än den som förevisas i tankarna – vi ses där!

Se vilka visningstidpunkter och orter som passar dig >

 

 

Fler nyheter

Nyhet

17 maj 2024

Älvsbytalo med i Småhusmässan i Valkeakoski 24.7–4.8.2024

Läs nyhet
Nyhet

1 februari 2024

Använd din VÅRFÖRMÅN före 31.3.2024

Läs nyhet
Nyhet

5 januari 2024

Bekanta sig med en trygg husaffär den 13–28.1.2024!

Läs nyhet

Undrar du något?

Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar!

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan