Julkaistu 8 helmikuu 2019
Päivitetty 14 heinäkuu 2022

Uutuusmalli Lasse ottaa tehot irti euroista ja neliöistä

Pienimmät talomallimme ovat supersuosittuja, mutta tätä on vielä toivottu: pieni 1,5-kerroksinen talo. Syntyi muuttovalmis tehopaketti Lasse, joka säästää sekä euroja että energiaa. 

Lasse on muuttovalmis koti, jonka alakerrassa on 62,5 m² (keittiö–olohuone, makuuhuone, kylpyhuone ja sauna). Esivalmisteltu yläkerta tarjoaa kätevästi alkaen 28,5 m²:n kasvunvaran.

Lassen avara, lähes 30-neliöinen keittiö–olohuone avautuu suoraan ulos ja pihapiiriin. Sauna, kylpyhuone ja makuuhuoneet ovat reilun kokoisia. Talon alakerrassa on yksi makuuhuone ja esivalmistellun yläkerran voit ottaa käyttöön heti tai myöhemmin, ihan omien tarpeidesi mukaan. Kun valitset yläkertaan vielä kattoerkkerin, saat lisää tilaa ja moninkertaisesti valoa.

–Lasse istuu moneen tarpeeseen. Talo vaatii vain pienen tontin, mutta tarjoaa kaikki ison talon toiminnot. Se sopii mainiosti täydennysrakentamiseen kaupunkien pienille tonteille, mutta yhtä hyvin vaikkapa vapaa-ajanasunnoksi tai paritaloksi, kuvailee Älvsbytalon toimitusjohtaja Jan-Erik Rusk. –Monet arvostavat nykyään edullista hintaa, tehokkaita neliöitä ja pientä energiankulutusta, ja niissä Lasse hakee vertaistaan.

Talopaketti sisältää muuttovalmiin talon, vakioperustukset sekä vakiona tehokkaan poistoilmalämpöpumpun, joka hoitaa sekä lämmityksen että ilmanvaihdon. Talon energiakulut ovat pienet ja sisäilma hyvää. Kaikki Älvsbytalot noudattavat kiristyviä energiamääräyksiä jo ennalta.


Toimitukset alkaen 9/2019
(Huom: talo on muuttovalmis jo 4–5 viikon kuluttua toimituksesta)

Älvsbytalon hankkineet ovat talotoimitukseensa kaikkein tyytyväisimpiä.
(Omakotirakentajatutkimus 2018/19 RV, Rakennustutkimus RTS Oy)

Lisätietoja:

Jan-Erik Rusk
toimitusjohtaja
Älvsbytalo Oy
puh. 020 793 9630
jan-erik.rusk@alvsbytalo.fi


Korkeaa laatua markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan on syy, miksi Älvsbyhus-konserni on Pohjoismaiden suurin puisten tilaelementtitalojen valmistaja. Yhtiön 75-vuotisen historian aikana yli 42 000 perhettä on valinnut kodikseen Älvsbytalon. Suomen Älvsbytalot rakennetaan Kauhajoella.

Lisää ajankohtaisia uutisia

Ajankohtaista

14 kesäkuu 2024

Tervetuloa Alex! Tutustu juhlatalomalliin ja hyödynnä 8000 € etu!

Lue uutinen
Ajankohtaista

17 toukokuu 2024

Älvsbytalo mukana Valkeakosken Talonäyttelyssä 24.7.–4.8.2024

Lue uutinen
Ajankohtaista

1 helmikuu 2024

Hyödynnä KEVÄTETUSI 31.3.2024 mennessä

Lue uutinen

Etsitkö vastauksia?

Autamme sinua kaikissa talopaketteihin liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen