Julkaistu 30 toukokuu 2022
Päivitetty 12 maaliskuu 2024

Tietosuojaseloste

Suojelemme yksityisyyttäsi

 • Me Älvsbytalolla välitämme yksityisyydestäsi ja henkilötietojesi suojasta. Asetamme etusijalle kaikkien sinun meille antamiesi tietojen suojaamisen ja olemme sitoutuneita suojaamaan henkilötietojasi lainsäädännön, mukaan lukien yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) edellyttämällä tavalla.
 • Kun olet antanut henkilötietojasi meille tai me muutoin käsitellemme henkilötietojasi, on sinulla oikeus saada tietoa käsittelystä. Kuvaamme tässä tietosuojaselosteessa, kuinka käsittelemme henkilötietojasi.

Älvsbytalo käsittelee henkilötietojasi seuraavasti

 • Älvsbytalo Oy (y-tunnus 0618470–1) toimii rekisterinpitäjänä henkilötietojesi käsittelyn osalta. Käsittelemme henkilötietojasi erilaisiin tarkoituksiin, kuten kuvaamme jäljempänä.

Asiakkaat ja mahdolliset asiakkaat

 • Käsittelemme asiakkaidemme ja mahdollisten asiakkaidemme henkilötietoja ensisijaisesti asiakassuhteiden hoitamista sekä suoramarkkinointia varten. Älvsbytalon on esimerkiksi käsiteltävä henkilötietojasi voidakseen lähettää sinulle tuotekuvaston. Voimme lisäksi käyttää henkilötietojasi tarjotaksemme asiaankuuluvaa tietoa sekä markkinoidaksemme meidän ja meidän valitsemien yhteistyökumppaneidemme tuotteita ja palveluita.

  Keräämämme henkilötiedot ovat pääosin asiakkaidemme ja mahdollisten asiakkaidemme nimiä sekä yhteystietoja. Oikeusperusteena henkilötietojesi käsittelylle toisaalta suostumuksesi mutta käsittely perustuu myös oikeutettuun etuumme markkinoida tuotteitamme ja palveluitamme.

Sopimus

 • Mikäli teemme sopimuksen esimerkiksi talon tai tietyn materiaalin toimittamisesta sinulle, voimme käsitellä henkilötietojasi sopimuksen täyttämiseksi. Tässä yhteydessä henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sen välttämättömyys sopimuksen solmimiseksi tai sopimuksen täytäntöön panemiseksi. 

Yhteydenotto Älvsbytaloon

 • Ottaessasi meihin yhteyttä millä tahansa tavalla, yhteydenotto sisältää usein sen, että käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme seurata yhteydenottoasi. Tämän jälkeen käsittelemme itse antamiasi henkilötietoja, joita ovat pääsääntöisesti nimesi ja yhteystietosi. Kyseisen käsittelyn oikeusperusteena on oikeutettu etumme seurata yhteydenottoasi. 

Säilytysaika

 • Älvsbytalo käsittelee henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen edellä kuvattuja tarkoituksia varten. Saatamme kuitenkin joutua tallentamaan ja säilyttämään asiakkaidemme henkilötietoja muihin lain edellyttämiin tarkoituksiin, kuten kirjanpidollisiin tarkoituksiin. 

Tietoturva

 • Älvsbytalo käsittelee sille annettuja tietoja turvallisesti. Älvsbytalon organisaatiossa vain rajoitetulla määrällä henkilöitä, joilla on erityislupa, on pääsy henkilötietoihin, ja henkilötiedot on suojattu sekä tunkeutumiselta että tuhoamiselta. 

Henkilötietojesi jakaminen ja siirtäminen kolmansiin maihin

 • Älvsbytalo voi jakaa henkilötietojasi erityisesti valittujen yhteistyöyritysten kanssa, esimerkiksi tarkoituksenaan markkinoida tai toimittaa sinulle tuotteita tai palveluita. Näin ollen henkilötietojasi saatetaan jakaa Facebookin, Instagramin tai muun sosiaalisen median alustan kanssa. Joissakin tapauksissa se taho, jolle jaamme henkilötietojasi, on henkilötietojesi käsittelyn rekisterinpitäjä, ja tämän myötä kyseisellä taholla on velvollisuuksia sinua kohtaan rekisterinpitäjänä. Niissä tapauksissa, joissa toinen osapuoli käsittelee henkilötietojasi yksinomaan meidän puolestamme, tapahtuu henkilötietojesi käsittely aina sellaisen osapuolen kanssa, jonka kanssa olemme tehneet erillisen tietojenkäsittelysopimuksen.
 • Jakaessamme henkilötietojasi esimerkiksi Facebookin tai Instagramin kanssa, voi jakaminen sisältää henkilötietojesi siirtämisen niin kutsuttuun kolmanteen maahan, eli EU:n tai ETA:n ulkopuoliseen maahan. Mikäli jaamme henkilötietojasi Facebookin kanssa, henkilötietojasi voidaan tämän seurauksena siirtää Yhdysvaltoihin tai muihin kolmansiin maihin. Facebook toimii henkilötietojesi käsittelyn rekisterinpitäjänä ja heillä on oma tietosuojakäytäntönsä. Me emme kuitenkaan voi taata, että sinulla on henkilötietojesi osalta Yhdysvalloissa tai muussa kolmannessa maassa sama suoja kuin EU:ssa. Yhdysvalloissa toimiva valtion virasto voi esimerkiksi pyytää pääsyä henkilötietoihisi Facebookilta. Koemme siten tärkeäksi ilmoittaa sinulle edellä mainitusta ja saada suostumuksesi henkilötietojesi jakamiseen ja siirtämiseen kolmansiin maihin.

Sinun oikeutesi

 • Käsitellessämme henkilötietojasi on sinulla useita oikeuksia, joista ilmoitamme alla. Sinulla on muun muassa oikeus tietää, miten henkilötietojasi käsitellään. Tämä tarkoittaa sitä, että voit koska tahansa tarkastaa käsittelyssämme olevat henkilötietosi. Sinulla on lisäksi oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi korjaamista, tarpeettoman käsittelyn rajoittamista, perusteettoman käsittelyn lopettamista ja joissakin tapauksissa sinulla on oikeus saada henkilötietosi siirrettyä järjestelmästämme toiselle toimijalle.  
 • Sinulla on oikeus koska tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. 
 • Jos haluat käyttää oikeuksiasi, voit lähettää meille pyynnön sähköpostilla
  osoitteeseen asiakaspalvelu@alvsbytalo.fi. Sinulla on myös oikeus kaikissa valituksissa ottaa yhteyttä Suomen Tietosuojavaltuutetun toimistoon osoitteessa www.tietosuoja.fi/fi/ , jos olet tyytymätön henkilötietojesi käsittelyyn. Toivomme kuitenkin, että ottaisitte ensisijaisesti yhteyttä meihin henkilötietojesi käsittelyä koskevissa kysymyksissä ja pyynnöissä. Yhteystietomme löydät alta.

Älvsbytalo Oy
asiakaspalvelu@alvsbytalo.fi
Keskustie 23 C
61850 Kauhajoki

Suostumus

 • Hyväksymällä tietosuojaselosteemme vahvistat, että olet lukenut ehdot ja suostut henkilötietojesi käsittelyyn.

Etsitkö vastauksia?

Autamme sinua kaikissa talopaketteihin liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen