Publicerad 9 augusti 2021
Uppdaterad 12 juli 2022

Suomessa suunniteltu: uusi talomalli Sofia

Suomen Älvsbytalot rakennetaan Pohjanmaalla, Kauhajoella. Osa talomalleistamme on yhteispohjoismaisia Ruotsin ja Norjan kanssa. Nyt esittelemme uuden talopaketti Sofian, joka on suunniteltu Suomessa, ja jonka lähtökohtana ovat olleet suomalaisten lapsiperheiden toiveet.

”Nyt oli isompien perheiden erityistoiveiden vuoro tulla kuulluiksi.”, kertoo Älvsbytalon toimitusjohtaja Jan-Erik Rusk.

Talopaketti Sofia 129,2 m² on suunniteltu tekemään suomalaisen perheiden talonhankinnasta niin helppoa kuin mahdollista. Talo on edullinen hankkia ja asua. Muuttovalmiin talon tehokkaiksi suunnitellut neliöt sekä muunneltavuus varmistavat, että Sofia on kaunis ja järkevä koti eri vaiheissa eläville lapsiperheille.

Toimivat tilat yhdessä tasossa

Tätä suomalaiset perheet meiltä toivoivat: yksikerroksinen koti, avarat mutta kohtuulliset neliöt, tilava keittiö–olohuone perheen yhdessäoloon ja runsaasti säilytystilaa.

Lapsiperheiden toiveiden toteutuminen alkaa heti uutuusmalli Sofian pääsisäänkäynnin yhteydessä, jossa on erillinen vaatehuone takkien ja ulkovarusteiden säilytykseen. Kodin näkymä avautuu siistinä, selkeänä ja valoisana. Kaksi muuta vaatehuonetta ovat makuuhuoneiden yhteydessä.

Sofiaan saa 3–4 makuuhuonetta perheen tarpeiden mukaan. Neljäs makuu-/työhuone on erotettavissa olohuoneesta niin, että tilantuntu säilyy silti. Lapsiperheen arkea helpottaa myös toinen wc, joka löytyy avarista sauna–pesuhuone–kodinhoitotiloista.

Edullinen hinta pitää

Vilkastunut kysyntä asettaa talomarkkinoilla paineita hintojen korotuksiin. ”Meillä on koko tuotantoprosessi omassa hallinnassa, aina omaa sahaa myöten. Näin pystymme pitämään kustannukset kurissa.”, kertoo Rusk.

Älvsbytalolla on ostajalle voimassa hintakuu: hinta pysyy täysin muuttumattomana vuoden ajan talotilauksesta. Maksuehto on samoin poikkeuksellisen reilu: talo maksetaan vasta valmiina, ilman mitään ennakkomaksuja. Lue lisää Älvsbytalon maksuehdoista >


Lisätietoja:

Jan-Erik Rusk
toimitusjohtaja
Älvsbytalo Oy
puh. 020 793 9630
jan-erik.rusk@alvsbytalo.fi


Muuttovalmis, yksikerroksinen talomalli Sofia

  • 129,2 m², 3–4 makuuhuonetta, 3 vaatehuonetta, sauna, kodinhoitohuone ja 2 x wc
  • Toimitukset alkaen 1/2022

Älvsbytalo Oy kuuluu Älvsbyhus-konserniin ja olemme Pohjoismaiden johtava talovalmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo lähes 44 000 muuttovalmista taloa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Rakennamme asiakkaidemme kodit markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan, laadusta tinkimättä.

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.