Publicerad 14 september 2023
Uppdaterad 14 september 2023

Älvsbytalo Oy keskittää tuotannon Ruotsin talotehtaille ja keskeyttää tilapäisesti Kauhajoen talotehtaan tuotannon 1.1.2024 alkaen.

Älvsbytalo katsoo tulevaisuuteen ja turvaa toiminnan jatkuvuuden keskittämällä tuotannon tilapäisesti Älvsbyn talotehtaalle Pohjois-Ruotsiin. Muutoin toimintamme jatkuu Suomessa kuten ennenkin ja palvelemme sinua normaaliin tapaan. Voimme siis jatkossakin tarjota sinulle oman Älvsbytalon turvallisesti. Edullisesti ja alan parhailla maksuehdoilla – täysin ilman ennakkomaksuja. 

Älvsbytalo kuuluu Älvsbyhus-konserniin, joka on ruotsalainen talovalmistaja. Konsernilla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa; ja olemme suunnitelleet, rakentaneet ja asentaneet jo yli 45 000 omakotitaloa. Suomessa Älvsbytalo on toimittanut taloja 42 vuoden ajan.

 

Vuodenvaihteesta 1.1.2024 alkaen Suomessa asennettavat talot valmistetaan tilapäisesti Älvsbyn talotehtaalla Pohjois-Ruotsissa. Kauhajoen tehdas valmistellaan uudelleen käynnistämistä varten, odottamaan sitä kun pohjoismaiset talomarkkinat kääntyvät jälleen nousuun, sanoo Älvsbyhus-konsernin toimitusjohtaja Kent Johansson.

 

Muutos ei vaikuta Suomen myyntiorganisaatioon, taloasennuksiin eikä huoltopalveluun. Toimintamme jatkuu Älvsbytalon nimissä kuten tähänkin asti.

 

Talomarkkinat Suomessa ovat nyt ennätyksellisen heikot. Yleisesti rakennusalan tilanne on haastava myös Ruotsissa ja Norjassa. Voidaksemme pitää tuotantotehokkuuden hyvällä tasolla ja säilyttää markkinoiden parhaat talohinnat asiakkaillemme, keskitämme tilapäisesti tuotannon kolmen sijasta kahdelle talotehtaalle, kertoo Kent Johansson.

 

Voimme siis jatkossakin tarjota sinulle oman Älvsbytalon turvallisesti. Edullisesti ja alan parhailla maksuehdoilla Suomessa – täysin ilman ennakkomaksuja. 

 

 

Lisätietoja antaa: 

toimitusjohtaja
Jan-Erik Rusk
Älvsbytalo Oy, Kauhajoki

puh. 020 793 9630
jan-erik.rusk@alvsbytalo.fi

 

 

 

Älvsbytalo kuuluu Älvsbyhus-konserniin ja olemme Pohjoismaiden johtava talovalmistaja. Konserni on perheyritys kolmannessa polvessa. Rakennamme asiakkaidemme kodit markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan, laadusta tinkimättä.

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.