Publicerad 1 februari 2024
Uppdaterad 1 februari 2024

Hyödynnä kevätetusi ja toteuta talounelmasi vielä 2024!

Nyt on aika panostaa järkevään rakentamiseen ja tehokkaisiin neliöihin. Muuttovalmis Älvsbytalo on energiatehokas ja laadukas valinta nykyaikaiseksi omakotitaloksi tai kaikilla mukavuuksilla varustetuksi vapaa-ajan kodiksi. Nyt tarjoamme vuoden 2024 talotoimituksiin RAHANARVOISEN KEVÄTEDUN.

Tarjoamme nyt rakennuttajan henkilökohtaisen kevätedun 31.3.2024 mennessä solmittuihin talokauppoihin – ja toimitamme talosi vielä tänä vuonna.

Räätälöidyn, RAHANARVOISEN KEVÄTETUSI saat ottamalla yhteyttä rakennuspaikkakuntasi Älvsbytalomyyjään. Etu koskee uusia talotilauksia.

Toimi nopeasti ja anna asiantuntijan auttaa sinua unelmissasi eteenpäin. Meiltä saat ammattitaitoisen avun kaikissa rakentamiseen ja asumiseen liittyvissä kysymyksissäsi, aina tonteista toteutukseen asti.

Ota yhteyttä ja hyödynnä etusi >


Pohjoisiin oloihin suunniteltu Älvsbytalo on nappivalinta energiatehokkuutta ja kotimaista puutalorakentamista arvostavalle. 

Energiatehokas ja ekologinen puutalo 

Älvsbytalon lämmityksestä huolehtii vakiona energiatehokas ja ympäristöystävällinen Nibe-poistoilmalämpöpumppu (PILP). Taloissa on myös ainutlaatuinen, kolmikerroksinen Älvsbytalon oma seinärakenne Energy Wall, joka antaa tehokkaan suojan hurjimmissakin sääoloissa. Kotimaiset, Skaalan kippi-ikkunat täyttävät tiukat energiansäästövaatimukset.

Edullinen hinta – joka pitää

Älvsbytalon tavoitteena on tarjota sinulle hyvää asumista markkinoiden edullisimpaan hintaan. Tämä on mahdollista sillä talopaketin koko rakennusprosessi on kaikissa vaiheissaan – metsästä muuttovalmiiksi puutaloksi asti – omassa hallinnassamme. 

Tee takuulla turvallinen talokauppa

Sinulle rakennuttajana Älvsbytalon valinta on helppoa ja turvallista. Otamme uuden talosi rakentamisesta kokonaisvastuun – sovittuun hintaan, joka pitää.

  1. Meiltä saat hintatakuun: talopakettisi hinta pysyy muuttumattomana vuoden ajan talotilauksesta.
  2. Ei ennakkomaksuja. Maksat Älvsbytalosi vasta muuttovalmiina, lopputarkastuksen jälkeen, ilman euronkaan ennakkomaksua. (Kyllä, tämä on mahdollista, koska Älvsbytalo on alan pitkäaikainen, vakavarainen toimija.)
  3. Vain yksi sopimus. Toteutamme talosi muuttovalmiina, ja tarvitset talotilausta varten vain yhden sopimuksen.
  4. Taattua turvaa. Uudelle Älvsbytalollesi saat kahden vuoden urakkatakuun sekä lakisääteisen 10 vuoden rakennevirhetakuun.

Energiantehokas Älvsbytalo säästää kukkaroasi monin tavoin. Uuden kodin hankkiminen ei voisi olla helpompaa!

Olemme rakentaneet muistoja jo 80 vuotta

Älvsbyhus-konserni on rakentanut muistoja jo 80 vuoden ajan. Takaamme sinulle vuosikymmenien ja yli 46 000 rakennetun talon kokemuksella turvallisen talokaupan ja laadukkaan rakennusprosessin. Valitse energiatehokas ja järkevä koti, jossa on hyvä luoda muistoja, sukupolvesta toiseen.

Ota yhteyttä rakennuspaikkakuntasi Älvsbytalomyyjään ja hyödynnä kevätetusi >

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Error

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.