Miksi rakennuttaisin uuden talon sen sijaan, että ostaisin käytetyn?

Tiedämme, että tämä kiinnostaa monia. Ja meillä on tähän vastaus!

Tarkat ja pitävät laskelmat

Hankintaan ei tule odottamattomia tai suunnittelemattomia lisäkuluja. Myyjän sinulle tekemä laskelma pitää. Tämä on lupaus.

Kun me aloimme rakentaa taloja yli 60 vuotta sitten, lähetimme talokuvaston mukana hinnaston. Kiinteät hinnat ovat tänäkin päivänä meidän mielestämme selviö. Sinun pitää voida tietää mitä elämäsi suurin ostos ja uuden talon rakentaminen maksavat.

Alhaiset asumiskustannukset

Talon alhaisten energiakustannusten ansiosta Älvsbytalo on käytössä edullinen. Sinulle jää rahaa muuhunkin. Kehitys on ollut äärimmäisen nopeaa viime vuosina ja vastarakennettu Älvsbytalo kuluttaa huomattavasti vähemmän sähköä, kuin muutama vuosi sitten rakennettu talo. Tule mukaan jahtaamaan kilowattitunteja – onnistut!

Ilman remonttihuolia

Kun muutat upouuteen taloon, voit olla vuosia ilman remonttihuolia. Kun rakennat uuden Älvsbytalon, kauppaan kuuluu kahden vuoden urakkatakuu ja lakisääteinen 10 vuoden rakennevirheistä.

Hyvä sisäilma

Uusiin taloihin kohdistuu korkeita vaatimuksia muun muassa ilmanvaihdon suhteen. Sisälämpötila on tasainen ja miellyttävä hyvien ikkunoiden ja entistä tiiviimmän ulkokuoren ansiosta. Raikas sisäilma helpottaa allergioista ja astmasta kärsivien elämää.

Voit itse valita kotisi ulkoasun

Tämä yksityiskohdalla on yllättävän paljon merkitystä. Saat alusta pitäen valita minkälaisen kodin haluat eikä sinun tarvitse muuttaa asumaan taloon, jonka joku toinen on muokannut oman makunsa mukaiseksi. Kaikki on uutta ja juuri sinulle räätälöityä.

Me olemme vuosien saatossa arvioineet ja kehittäneet talomallejamme ja pohjaratkaisujamme niin, että kaikki tilat ovat optimaalisesti käytössä ja siksi meillä aina on ratkaisu, joka sopii erilaisille tonteille ja yksilölliselle maulle. Meidän yli 150 lisävalintavaihtoehtomme avulla voit mukauttaa uuden Älvsbytalosi juuri omiin tarpeisiisi, kuitenkin siten, että ratkaisut perustuvat yli 60 vuoden kokemukseen ja kehitystyöhön.

Tuntuuko uuden talon rakentaminen monimutkaiselta?

Ota yhteyttä oman rakennuspaikkakuntasi talomyyjäämme. Lupaamme, että annamme sinulle hyvät tiedot siitä, miten prosessi toimii. Saat vastauksen kysymyksiisi ja oivallat, että Älvsbytalon rakentaminen on sekä lompakon että ajankäytön kannalta hyvä asia.

Älvsbytalo on järkevä valinta!

Lue lisää – Miksi Älvsbytalo?

Rakentaminen

Rakennusprosessimme

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen rakennusprosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi.

Rakentaminen

Miksi rakennuttaa tilaelementtitalo?

Mikä talorakennusmenetelmä sinun mielestäsi on tehokkain ja takaa parhaan laadun? Se, että talo rakennetaan osa osalta ulkona, vaihtelevissa sääoloissa, vai se, että se rakennetaan sisätiloissa, kuivassa ja lämpimässä tehtaassa, missä tuotanto etenee hallitusti?

Rakentaminen

Turvallisesti kokonaistoimituksena

Toteutamme talon muuttovalmiina, ja tarvitset vain yhden sopimuksen taloa ja vakioperustuksia varten.

Kestävä kehitys

Puusta valmiiksi taloksi – näin rakennetaan Älvsbytalo

Älvsbytalo on muuttovalmis omakotitalo, joka rakennetaan isoina elementteinä mahdollisimman pitkälle talotehtaalla kuivissa olosuhteissa.

Kestävä kehitys

Järkevä ympäristövalinta

Rakentamisen koko ketju on omassa hallinnassamme ja siten myös ympäristövastuumme kattaa koko prosessin – metsästä aina valmiiksi puutaloksi asti.

Suomen parhaat maksuehdot

Älvsbytalon asiakkaana et maksa talostasi mitään – et euroakaan – ennen kuin talo on toimitettu ja lopputarkastus on tehty.

Rakentaminen

Tutkitusti hyvät ja varmat perustukset

Perustukset ovat koko talohankkeesi perusta. Kaikki Älvsbytalot pystytetään erikoisvalmisteisen tuulettuvan alapohjan päälle. Talon hintaan kuuluu tietysti vakioperustus toimituksineen ja asennuksineen.

Energy wall

Energy Wall – Energiaseinä kantaa pitkälle tulevaisuuteen

Lumimyrsky ja 30 asteen pakkanen ovat Älvsbytalolle talvista arkea. Yhä tiukemmat energiatehokkuusvaatimukset täyttääksemme olemme kehittäneet seinärakenteen, joka on nimeltään Energy Wall.

Rakentaminen

Poistoilmalämpöpumppu pienentää asumiskustannuksia

Energiatehokkuus on kaiken rakentamisen A ja O, oli kyse sitten perheen kodista tai vapaa-ajan asunnosta. Siksi Älvsbytalossa on aina vakiona poistoilmalämpöpumppu eli PILP.

Rakentaminen

Älvsbytalossa on erinomainen sisäilma

Kaikilla on omassa kodissaan oikeus nauttia hyvästä sisäilmasta. Älvsbytalon mielestä hyvän sisäilman on oltava itsestäänselvyys. Jokainen Älvsbytalo onkin suunniteltu varmistamaan rakennusmateriaalivalintoineen ja rakennusprosesseineen perheellesi talo, jossa on alusta alkaen hyvä sisäilma.

Etsitkö vastauksia?

Autamme sinua kaikissa talopaketteihin liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen