Miksi rakennuttaisin uuden talon sen sijaan, että ostaisin käytetyn?

Tiedämme, että tämä kiinnostaa monia. Ja meillä on tähän vastaus!

Tarkat ja pitävät laskelmat

Hankintaan ei tule odottamattomia tai suunnittelemattomia lisäkuluja. Myyjän sinulle tekemä laskelma pitää. Tämä on lupaus.

Kun me aloimme rakentaa taloja yli 60 vuotta sitten, lähetimme talokuvaston mukana hinnaston. Kiinteät hinnat ovat tänäkin päivänä meidän mielestämme selviö. Sinun pitää voida tietää mitä elämäsi suurin ostos ja uuden talon rakentaminen maksavat.

Alhaiset asumiskustannukset

Talon alhaisten energiakustannusten ansiosta Älvsbytalo on käytössä edullinen. Sinulle jää rahaa muuhunkin. Kehitys on ollut äärimmäisen nopeaa viime vuosina ja vastarakennettu Älvsbytalo kuluttaa huomattavasti vähemmän sähköä, kuin muutama vuosi sitten rakennettu talo. Tule mukaan jahtaamaan kilowattitunteja – onnistut!

Ilman remonttihuolia

Kun muutat upouuteen taloon, voit olla vuosia ilman remonttihuolia. Kun rakennat uuden Älvsbytalon, kauppaan kuuluu kahden vuoden urakkatakuu ja  lakisääteinen 10 vuoden rakennevirheistä.

Hyvä sisäilma

Uusiin taloihin kohdistuu korkeita vaatimuksia muun muassa ilmanvaihdon suhteen. Sisälämpötila on tasainen ja miellyttävä hyvien ikkunoiden ja entistä tiiviimmän ulkokuoren ansiosta. Raikas sisäilma helpottaa allergioista ja astmasta kärsivien elämää.

Voit itse valita kotisi ulkoasun

Tämä yksityiskohdalla on yllättävän paljon merkitystä. Saat alusta pitäen valita minkälaisen kodin haluat eikä sinun tarvitse muuttaa asumaan taloon, jonka joku toinen on muokannut oman makunsa mukaiseksi. Kaikki on uutta ja juuri sinulle räätälöityä.

Me olemme vuosien saatossa arvioineet ja kehittäneet talomallejamme ja pohjaratkaisujamme niin, että kaikki tilat ovat optimaalisesti käytössä ja siksi meillä aina on ratkaisu, joka sopii erilaisille tonteille ja yksilölliselle maulle. Meidän yli 150 lisävalintavaihtoehtomme avulla voit mukauttaa uuden Älvsbytalosi juuri omiin tarpeisiisi, kuitenkin siten, että ratkaisut perustuvat yli 60 vuoden kokemukseen ja kehitystyöhön.

Tuntuuko uuden talon rakentaminen monimutkaiselta?

Ota yhteyttä oman rakennuspaikkakuntasi talomyyjäämme. Lupaamme, että annamme sinulle hyvät tiedot siitä, miten prosessi toimii. Saat vastauksen kysymyksiisi ja oivallat, että Älvsbytalon rakentaminen on sekä lompakon että ajankäytön kannalta hyvä asia.

Älvsbytalo on järkevä valinta!

Etsitkö vastauksia?

Olemme valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissäsi

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen