Miksi rakennuttaa tilaelementtitalo?

Mikä talorakennusmenetelmä sinun mielestäsi on tehokkain ja takaa parhaan laadun? Se, että talo rakennetaan osa osalta ulkona, vaihtelevissa sääoloissa, vai se, että se rakennetaan sisätiloissa, kuivassa ja lämpimässä tehtaassa, missä tuotanto etenee hallitusti?

Vastaus on selvä! Me olemme pitäneet kiinni toiminta-ajatuksestamme jo vuodesta 1960. Me rakennamme ja myymme kunnon taloja hinnoilla, joiden ansiosta ihmisillä on varaa asua hyvin ja käyttää rahaa muuhunkin kuin asumiseen. Jos siis vertailet talovalmistajia, katsopa Älvsbytalon talomalleja.

Meidän tehtaamme ovat Euroopan tehokkaimpien joukossa. Nykyaikainen tuotantotekniikka ja kuljetusjärjestelmä sekä koko valmistusketjun hallinta metsän raakatavarasta valmiiksi taloksi asti tekevät meistä hyvin kilpailukykyisiä. Me emme rakenna vain taloa, vaan myös sisustuksen osia omissa tehtaissamme. Kustannusajattelu on mukana kaikissa toiminnoissamme.

Rakennusmenetelmämme tuottaa laatua

Älvsbytalon korkeaan ja tasaiseen laatuun sekä meidän vertailukelpoisuuteemme muiden talovalmistajien kanssa vaikuttavat pääasiassa kaksi tekijää.

Ensimmäinen on se, että valmistus tapahtuu sisätiloissa, säältä suojassa.

Toinen on se, että meidän työntekijämme ovat talojemme asiantuntijoita. Työ tehdään parhaissa mahdollisissa olosuhteissa tehokkailla ja varmoilla menetelmillä. Jokainen työvaihe on tehty tuhansia kertoja, ja kaikki tietävät tarkalleen, mitä he ovat tekemässä.

Lyhyt pystytysaika

Kun moduulit saapuvat työmaalle, ne saadaan paikoilleen ja säältä suojaan vain muutamassa tunnissa. Tämä selittää omalta osaltaan talojemme korkean laadun.

Valmiit elementit

Älvsbytalo on niin kutsuttu tilaelementtitalo. Se rakennetaan isoina elementteinä, joissa on lattiat, seinät ja sisäkatto. Kaikki mitä omakotitaloon voidaan rakentaa valmiiksi tehtaalla, rakennetaan tehtaalla. Tehtaalla asennetaan esimerkiksi talon sähköt ja LVI-varusteet.

Myös kylpyhuone ja kodinhoitohuone viimeistellään lattia- ja seinäpäällysteillä sekä saniteettikalusteilla. Tontilla tehdään maalaustyöt, tapetointi ja laminaattilattioiden asennus muihin huoneisiin.

Muuttovalmiin talopaketin elementit kuljetetaan työmaalle erikoiskalustolla ja talo pystytetään tontilla nopeasti. Valmistamme kaiken yksityiskohtia myöten laadukkaasti.

Esivalmisteltu yläkerta

Kaikkiin 1,5-kerroksisiin taloihin kuuluu esivalmisteltu yläkerta. Sen varustukseen kuuluvat portaat, ikkunat ja aluslattia. Yläkerran viimeistely tuonnempana on sekä helppoa että edullista.

Tiedätkö miksi kutsumme tätä? Järkeväksi valinnaksi.

Lue lisää – Miksi Älvsbytalo?

Rakentaminen

Rakennusprosessimme

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen rakennusprosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi.

Rakentaminen

Miksi rakennuttaisin uuden talon sen sijaan, että ostaisin käytetyn?

Mitä sinun tulisi ottaa huomioon, kun haluat uuden kodin tai vapaa-ajanasunnon. Mitä etuja uuden rakennuttamisessa on?

Rakentaminen

Turvallisesti kokonaistoimituksena

Toteutamme talon muuttovalmiina, ja tarvitset vain yhden sopimuksen taloa ja vakioperustuksia varten.

Kestävä kehitys

Puusta valmiiksi taloksi – näin rakennetaan Älvsbytalo

Älvsbytalo on muuttovalmis omakotitalo, joka rakennetaan isoina elementteinä mahdollisimman pitkälle talotehtaalla kuivissa olosuhteissa.

Kestävä kehitys

Järkevä ympäristövalinta

Rakentamisen koko ketju on omassa hallinnassamme ja siten myös ympäristövastuumme kattaa koko prosessin – metsästä aina valmiiksi puutaloksi asti.

Suomen parhaat maksuehdot

Älvsbytalon asiakkaana et maksa talostasi mitään – et euroakaan – ennen kuin talo on toimitettu ja lopputarkastus on tehty.

Rakentaminen

Tutkitusti hyvät ja varmat perustukset

Perustukset ovat koko talohankkeesi perusta. Kaikki Älvsbytalot pystytetään erikoisvalmisteisen tuulettuvan alapohjan päälle. Talon hintaan kuuluu tietysti vakioperustus toimituksineen ja asennuksineen.

Energy wall

Energy Wall – Energiaseinä kantaa pitkälle tulevaisuuteen

Lumimyrsky ja 30 asteen pakkanen ovat Älvsbytalolle talvista arkea. Yhä tiukemmat energiatehokkuusvaatimukset täyttääksemme olemme kehittäneet seinärakenteen, joka on nimeltään Energy Wall.

Rakentaminen

Poistoilmalämpöpumppu pienentää asumiskustannuksia

Energiatehokkuus on kaiken rakentamisen A ja O, oli kyse sitten perheen kodista tai vapaa-ajan asunnosta. Siksi Älvsbytalossa on aina vakiona poistoilmalämpöpumppu eli PILP.

Rakentaminen

Älvsbytalossa on erinomainen sisäilma

Kaikilla on omassa kodissaan oikeus nauttia hyvästä sisäilmasta. Älvsbytalon mielestä hyvän sisäilman on oltava itsestäänselvyys. Jokainen Älvsbytalo onkin suunniteltu varmistamaan rakennusmateriaalivalintoineen ja rakennusprosesseineen perheellesi talo, jossa on alusta alkaen hyvä sisäilma.

Etsitkö vastauksia?

Autamme sinua kaikissa talopaketteihin liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen