Rakennusprosessimme

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja pystyttäneet jo yli 45 000 taloa Pohjoismaissa. Älvsbytalo on fiksu valinta jokaiselle, joka etsii laadukasta omakotiasumista järkevään hintaan.

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen prosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi.

Edullinen hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pihistelisimme valinnanmahdollisuuksissa tai tinkisimme laadusta. Päinvastoin, tarjoamme paljon joustavuutta, jonka myötä voit valita pohjaratkaisun ja varustetason, joka sopii sinun tarpeisiisi. Kun valitset Älvsbytalon, saat kaksivuotisen urakkatakuun lisäksi myös talovakuutuksen vuodeksi ja lakisääteisen 10 vuoden rakennetakuun, joidenka ansiosta voit tuntea olosi turvalliseksi useita vuosia rakennusprojektisi jälkeen.

Pohjaratkaisumme ovat monien perheiden hyviksi kokemia, ja niitä on vuosien varrella nykyaikaistettu ja hiottu modernia perhettä varten. Yksi esimerkki siitä, miten hyvin ymmärrämme perheiden vaihtelevat tarpeet on se, että talon toimintoihin voi pienillä säädöillä tehdä isoja muutoksia.

Älvsbytalo on fiksu valinta, mutta ei vain talon alhaisten rakennuskustannusten takia. Meillä on myös markkinoiden alhaisimmat käyttökulut muun muassa talojemme tehokkaan eristyksen ja lämmityksen ansiosta.

Tiesithän, että Älvsbytalo on talotoimitusten ykkönen! 

Älvsbytalon ostajat tietävät, mistä puhuvat. Puolueettoman RTS-tutkimuksen mukaan asiakkaamme ovat talotoimituksiinsa koko toimialan tyytyväisimpiä – ovat olleet jo koko 2000-luvun ajan (RTS Rakennustutkimus Oy, 2022). Lue lisää >

Etsitkö vastauksia?

Olemme valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissäsi

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen