Kotona

Perhe Misukka

”Selkeät ja pitävät lupaukset.”

Julkaistu

18 toukokuu 2022

Päivitetty

18 toukokuu 2022

Älvsbytalon Hintatakuu oli meille merkittävä etu

Hintatakuu varmistaa, että talon hinta pysyy muuttumattomana 1 v. ajan talotilauksesta. –Meille se oli merkittävä etu, painottaa tuusulalainen Marko Misukka. Talopaketin hinta piti eurolleen paikkansa, vaikka samaan aikaan osui melkoinen turbulenssi rakennustarvikkeiden ja talopakettien hinnoissa.Nyt tuusulalaisten Misukoiden upouuden Elias-kodin olohuoneessa kevätauringosta nauttii tyytyväinen perhe: äiti Sanna, isä Marko ja Laura-tytär. Perheen aikuinen poika on muuttanut jo omilleen. Parivuotias Aapo-koira touhuaa iloisena isäntäväkensä ympärillä.

–Kaikki meni rakennuttamisessa nappiin, kertoo Marko Misukka myhäillen. Asia on helppo uskoa, sillä ilo uudesta tuntuu ja näkyy kauniin kodin tunnelmassa.

Talopaketti Elias on mieluinen tilaihme

Misukat rakennuttivat uuden talonsa vain pienen matkan päähän edellisestä omakotitalostaan. Asumisen mukavuus otti heidän mukaansa silti valtavan harppauksen: he saivat isomman ja toimivamman talon, pitkään haikailemansa Älvsbytalo Eliaksen, jonka rakennuttaminen sujui kaikin puolin rauhallisin mielin.

Misukoiden Älvsbytalo Elias


Muutto uuden alueen ensimmäisenä

Misukat voittivat Tuusulan kunnan tonttiarvonnassa kesällä, ja uuteen kotiin he pääsivät muuttamaan jo uudeksi vuodeksi. –Älvsbytalo valmistui korttelin ensimmäisenä kotina, kertoo Sanna iloisena. Naapurustossa rakennetaan edelleen täydellä touhulla.

–Moni on yllättynyt tästä nopeudesta, komppaa Marko. Älvsbytaloon pääsee muuttamaan noin kuukauden kuluttua siitä, kun talo pystytetään tontille. –Kaikki sujui tosi rivakasti. Pystytyspäivänä täällä oli jo sähköt päällä ja vesi toiminnassa.

Selkeät ja pitävät lupaukset

Misukoiden projektissa aikataulut ja budjetti pitivät. –Silläkin on iso merkitys, että tietää mitä talopaketti sisältää. Älvsbytalon kanssa kaikki oli selkeätä, kiittelee Marko. Ja Sanna jatkaa: –Maksuehdot olivat myös loistavat. Helpotti tosi paljon raha-asioiden hoitoa, että Älvsbytalo maksetaan vasta valmiina.

Misukat muuttivat taloonsa keskellä tiukinta talvea. Miten on energiankulutuksen laita? –Pieneltä vaikuttaa, kuten luvattiinkin, kertoo Marko. –Jää alle tuhannen kilowattitunnin kuukaudessa, vaikka meillä ei ole edes takkaa.

Netin suunnitteluohjelma ahkerassa käytössä

Uusi koti on juuri sellainen kuin Misukat halusivat, ja hyvin pitkälti myös sellainen kuin se oli jo suunnitteluohjelmalla tehdyissä ajatuksissa. –Jotain pientä toki tuli matkan varrella lisää, naurahtaa Sanna Misukka.

Älvsbytalon suunnitteluohjelmalla mieleisensä talomallin voi rakentaa pala palalta suoraan ruudulle, ja hinnat päivittyvät omien valintojen mukana.
Misukat olivatkin jo ”valmiiksi etukenossa”, kun Tuusulan kunnan tonttiarvonta suosi heitä. Edellinen talo oli myyty ja uusi Elias jo pitkälle valmiiksi mietittynä, aina seinien väritystä ja lisävalintoja myöten. Sanna kertoo, että kun tieto tontista saatiin, lähti valmis suunnitelma lähes saman tien Älvsbytalomyyjä Tanja Wahlsténille.

Toteutuneiden toiveiden talo

–Muitakin talotoimittajia oli toki ehditty miettiä, mutta eivät ne pohjat muissa vain iskeneet. Sanna halusi esimerkiksi ehdottomasti erillisen keittiön, ja Elias-mallissa se on silti mukavasti olohuoneen yhteydessä.

Misukoiden 107 m²:n Elias-talossa on olohuone, keittiö, 3 makuuhuonetta ja sauna. Kolmas makuuhuone on erotettu olohuoneesta, koska perhe tarvitsee etätöiden vuoksi erillisen työhuoneen. –Hienosti meillä olohuoneeseen mahtuu silti kaikki tarvittava.

Perheen tytär Laura oli aluksi empivä, onko hänen uusi huoneensa riittävän suuri. Huoli oli turha. –Hyvin on mahtunut, ja kaverit kanssa!, huudahtaa Sanna-äiti. Pienenä ylellisyytenä Lauran huoneessa on oma vaatehuone.

Tilava kodinhoitohuone saa kaikilta kiitosta, sillä siellä mahtuvat pyörimään mukavasti myös Sannan ompeluharrastus ja Markon urheilupuuhat. Kodinhoitohuoneesta on käynti suurelle päätyterassille. 


–Kevään tullen tila vain lisääntyy.

Esittelytaloihin kannattaa tutustua

–Menkää katsomaan Älvsbytaloja omin silmin, kehottaa Marko Misukka ponnekkaasti. Paikanpäällä voi itse varmistella materiaalit, tilaratkaisut ja työn laadun.

Misukat tutustuivat Älvsbytalon Orimattilan Saara-esittelytaloon ja ajelivat myös Lempäälään katsomaan Minna-taloa, jotta näkivät miltä loivempi kattoratkaisu vaikuttaa luonnossa. –Ja hyvältähän se täällä meilläkin näyttää. Sopii loistavasti naapurustoon ja moderniin kaupunkimaisemaan.

Seuraavaksi Misukan perheellä on edessään talon ulkomaalaus ja pihan laittoa. Asioista nautitaan nyt omassa rauhassa ja omassa tahdissa, uudella aiempaa tilavammalla tontilla ja tilavammassa talossa.

Miksi Misukat valitsivat Älvsbytalon?


  • Mieluiset tila- ja materiaaliratkaisut
  • Muuttovalmis talo hyvään hintaan
  • Edulliset energiakustannukset
  • Helppo suunnitella pitkälle jo verkossa
  • Nopea valmistuminen ja pitävä budjetti
  • Hintatakuu + maksu vasta valmiina, ilman etumaksuja
;

Etsitkö vastauksia?

Autamme sinua kaikissa talopaketteihin liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen