Kotona

Heidin Talo + Tontti -kiinteistöpaketti

”Tontti, talo, autotalli, varasto, puutarha – ihan kaikki valmiina.”

Julkaistu

18 toukokuu 2022

Päivitetty

18 toukokuu 2022

Kerrostalokodin hinnalla omakotitaloon

25-vuotiaan lakimies Heidin vaihtoehdot olivat monin tavoin kaukana toisistaan: kerrostalokoti Tampereelta vai täysin valmis, uusi omakotitalo Valkeakoskelta. Oma rauha ratkaisi. Heidi osti Saara-talonsa pihaa myöden valmiina kiinteistöpakettina.

Uuden Älvsbytalon ostaminen valmiina kiinteistönä – tontti, talo, autotalli, varasto, puutarha, ihan kaikki valmiina – oli Heidillekin uusi idea.

Talo + Tontti kiinteistöpakettina

Hän pongasi uuden Saara-talonsa Etuoven myynti-ilmoituksesta. –Oho, täällä onkin tarjolla valmis, uusi talo. Heidi lähti tutustumaan taloon, ja kun hän astui uuteen kotiinsa sisään ensimmäistä kertaa, oli päätös jo melkein tehty. –Tuli tunne, että se on tässä.

Heidi ihastui kodin avaraan keittiö-olohuoneeseen, mahdollisuuteen saada etätöitä varten oma huone, koko talon mittaiseen terassiin, johon on käynti suoraan olohuoneesta… Omaan pihaan ja omaan rauhaan. Ja nuoren pariskunnan kääpiövillakoira Nita on takuulla samaa mieltä: kyllä oma talo on vaan niin parasta.

Mieluisia materiaalivalintoja

Älvsbytaloa Heidi ei tuntenut ennalta, mutta tiesi yrityksen olevan jo pitkään toiminut ja kokenut. –Materiaalivalintoihin en tällaisessa ennalta valmiiksi tehdyssä päässyt itse vaikuttamaan, mutta onneksi ne ovat kaikki mieluisia.

Hänen mielestään oli mukava yllätys, että talon seinillä on tapettia, ei pelkkää valkoista maalipintaa. –Ja tapetit ovat juuri sopivan maltillisia, hän kiittelee.

Toimivaa ja kaunista

Saara-talossa kaikki toimii tosi hyvin, kuten pitääkin. Talon lämmityksen, ilmanvaihdon ja kodinkoneiden toiminnan Heidi kävi muuton yhteydessä läpi Älvsbytalon huoltomiehen opastuksella. –Se oli tosi hyödyllista, sillä esimerkiksi poistoilmalämpöpumppu on minulle täysin uusi tuttavuus.

Nyt Heidi on asunut poikaystävänsä kanssa talossa muutamia kuukausia. Nurmikko viheriöi valmiina jo keväällä muuttaessa, ja kesän myötä pihapiiri vielä kaunistuu.

Heidi on lähetellyt uudesta kodistaan ahkerasti kuvia lähipiirilleen. –On tullut vain ihastuneita kommentteja, Heidi hymyilee.

Mikä ihmeen kiinteistöpaketti?
Talo + Tontti

  • Vaihtoehtoinen, kaikkein helpoin tapa hankkia uusi talo
  • Älvsbytalo hankkii tontin ja rakennuttaa talon täysin muuttovalmiiksi
  • Myös talon ulkomaalaus, ulkorakennukset sekä piha-alue ovat ostettaessa jo valmiina
  • Kiinteistöpaketit myydään aina paikallisen välittäjän kautta

Heidin kiinteistöpaketti

Muuttovalmis talopaketti Saara + erillinen autokatos ja varasto E25 + tontti Valkeakoskella.

;

Etsitkö vastauksia?

Autamme sinua kaikissa talopaketteihin liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen