Kotona

Perhe Mattsson-Lang

”Älvsbytalossa saa rahoilleen kunnon vastineen. Tuntui myös turvalliselta, että talo maksettiin vasta valmiina.”

L-mallin talo täyttää perheen toiveet

Hanna Mattsson ja Niclas Lang halusivat perheelleen uuden, tilavamman kodin. Perhe elää kiireistä pikkulapsiarkea, joten tähtäimessä oli muuttovalmis talopaketti. Älvsbytalo ei aluksi ollut heidän suosikkilistallaan, mutta tutustumisen jälkeen se nousikin yllättäin ykköseksi.

Hanna Mattsson kertoo, että heillä oli talonvalintaan selkeät kriteerit. –Halusimme avaimet käteen -talon ja mahdollisimman nopeasti. Meillä ei ollut aikaa eikä voimia lähteä itse rakentamaan. Emme myöskään kaivanneet raha-asioihin yllätyksiä, vaan hinnan piti olla tiedossa etukäteen, hän jatkaa. Älvsbytalossa budjetti pitää ja kaikilla lisävalinnoilla on selkeä hinta. –Kaikkiaan halusimme kohtuuhintaisen talon, jotta meillä on varaa nauttia elämästämme, Hanna kiteyttää.

Ennen talopaketin valintaa Hanna ja Niclas Lang tutustuivat vielä tuttujen kokemuksiin Älvsbytaloista ja kävivät Älvsbytalon taloesittelyissä. –Huomasimme, että tämän päivän Älvsbytalot vetosivat meihin. Aiempi epäilys vaihtui tutustumisen myötä ihastukseen.

Suomen ensimmäinen Tove-talomalli

Perheen L-mallinen Älvsbytalo Tove 150,6 m² valmistui Mustasaareen, Vaasan lähelle alkuvuodesta. Heidän talonsa on ensimmäinen Suomeen rakennettu Tove. –Meillä oli etsinnässä tilava L-mallin talo, joka sopii metsäiselle tontillemme, ja Tove täytti toiveemme. Halusimme kodikkaan, mutta modernin talon ja ihanan pihan. Sisäpihasta saa L-mallin talossa tosi hienon ja suojaisan.

Pariskunnan talotoive toteutui vauhdilla. –Olimme yllättyneitä, että saimme niin nopeasti hienon, muuttovalmiin kodin. Marraskuussa tulivat kaivinkoneet tontille, joulukuussa tuli talopaketti ja tammikuussa pääsimme muuttamaan, kertoo Niclas.

Mieluisia muutoksia ja toteutuneita unelmia

Perheen parivuotias tytär Julia juoksee ja huristelee pienellä potkuautollaan talon päädystä toiseen. Tove-talossa keittiö, ruokailu- ja olohuone sijoittuvat talon keskelle ja siinä matkan varrella Julia näkee mennessään ne tärkeimmät: isän ja äidin.

Vanhempien elo on rauhallisempaa. –Me tykkäämme hurjasti sekä keittiöstä, ruokailutilasta että olohuoneesta. On ihanaa kokkailla, nauttia ruokapöydän ääressä ystävien kanssa tai vain istua ja katsella takkatulta, Hanna kuvailee. –L-mallin talossa on mielestäni jotain erityistä: sopivasti avaraa, hienoa ja valoisaa. Toivoimme kotia, jossa voi tuntea olonsa kotoisaksi, ja täällä se toteutuu!

Hanna ja Niclas valitsivat taloonsa kodikkaat ruutuikkunat sekä enemmän ja isompia ikkunoita. He täydensivät myös ulkovalaistusta. –Älvsbytalon tarjolla olevista materiaaleista sekä lisävalinnoista oli helppo löytää omansa. Älvsbytalomyyjä auttoi meitä kaikessa mahdollisessa, he kertovat. –Hänelle oli joka tilanteessa helppo soittaa ja miettiä yhdessä taloa ja lisävalintoja. Kaikki sujui todella mukavasti.

Hymyilevän Hannan kotikylpylä

Tove-talomallissa on kaksi kylpyhuonetta. Tässä oli Hannan tilaisuus: hän sai toiseen kylpyhuoneeseen haaveidensa kotikylpylän. Hannan tunnelmallisessa spassa (joka toimii toki myös tavallisena kylpyhuoneena) on poreamme, tummat seinät ja lattia sekä katossa spotti-valaistus. Mikäs sen rentouttavampaa kuin kupliva vaahtokylpy kynttilänvalossa. –Pitkäaikaisesta unelmastani tuli totta, hän huokaa onnellisena.

Kotikylpylä ei ollut niinkään Niclaksen toiveissa, mutta seuraava projekti on: pihasauna.

Paljon vastinetta rahalle

Hanna, Niclas ja Julia ovat asuneet uudessa kodissaan jo yhden talven ja kesän yli. Muuttovalmiin talopaketin kustannuksissa ei tullut mitään yllätyksiä. – Älvsbytalossa saa rahoilleen kunnon vastineen. Tuntui myös turvalliselta, että talo maksettiin vasta valmiina.

Eikö mitään yllättävää? –Kyllä, asumiskulujen pienuus!

Miksi Älvsbytalo?

  • Kodikas, moderni talo nopeasti ja järkevään hintaan
  • Erinomainen hinnan ja laadun suhde
  • Toimivat, muunneltavat tilat
  • Runsaasti omia lisävalinnan mahdollisuuksia
  • Erittäin pienet energiakustannukset
  • Talo rakennetaan Kauhajoella ja viimeistellään muuttovalmiiksi tontillasi
  • Turvallinen kauppa: maksat vasta valmiina

Valmistalo Tove

150,6 m², 5–7 huonetta, keittiö ja 2 kylpyhuonetta

  • Tilava L-mallin omakotitalo, jonka syliin sijoittuu suojaisa piha-alue
  • Toven sydämenä on kaunis keittiö, josta tilat avautuvat kahteen suuntaan
  • Omilla valinnoillasi muokkaat talostasi persoonallisen kodin

Tutustu Toven moniin mahdollisuuksiin. Millainen on sinulle mieluisin pohjaratkaisu?


Uusi koti herätteli esiin Hannan kiinnostuksen sisustamiseen.
> Ota seurantaan asumisen Instagram-tili @villatove2020

;

Etsitkö vastauksia?

Autamme sinua kaikissa talopaketteihin liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen