Kotona

Perhe Miettinen

”Ihan mahtava kädenjälki on ollut kaikissa vaiheissa, ei tosiaan ole moittimista.”

Talotoimitus sujui kaikkineen hirveän hyvin

Vihtijärvelle kuuluu nyt hyvää. Uusi Älvsbytalo Mikael on valmis ja Marko Miettisen perheellä on taas oma koti. Toisin oli reilu vuosi sitten, kun heidän samalla tontilla sijainnut talonsa paloi. Vakuutusyhtiön ehdotuksesta Marko tutustui Älvsbytalon muuttovalmiisiin talopaketteihin. –Tiesivät, miten hyvän saa helpommalla.

–Kun lupa-asiat ratkesivat, valmistui talo vauhdilla. Talotoimitus sujui kaikkineen hirveän hyvin, Marko Miettinen kertoo.

”Ihan mahtava kädenjälki”

Talon pystytyspäivänä Marko keitteli kahvit termokseen ja lähti katsomaan homman etenemistä. Päivä oli sateinen. –Mikäs siinä oli kahvitellessa, asennusporukka kyllä tiesi mitä teki. Elementit olivat kaiken aikaa suojattuina, hän kiittelee. –ihan mahtava kädenjälki on ollut kaikissa vaiheissa, ei tosiaan ole moittimista.

Täydet kehut saa myös Älvsbytalomyyjä. –Häneltä sai kaiken avun, kaikkeen mahdolliseen tuli vastaukset ja seikkaperäiset selvitykset. Todella hyvä palvelu oli, sanoo Marko.

Hyvää Marko osasi odottaakin. Samalla kylällä on toinen Älvsbytalo, jonka omistajien kanssa Marko jutteli ennen ostopäätöstään. –Asukkaat kertoivat, että talo toimii erittäin hyvin. Mitään huonoa en kuullut.

Asukkaat ja robotti-imuri viihtyvät

Marko ja hänen alle parikymppiset lapsensa pääsivät muuttamaan valmiiseen kotiinsa elokuussa. –Nyt tämä tosiaan tuntuu jo kodilta. Talo on lämmin, hiljainen ja toimiva, Marko kiteyttää. Miettisten talo on jo maalattu ja pihan laitto suunnitteilla.

Mikael-talomallissa 129,2 m² on kolme makuuhuonetta ja todella avara, yli 55 m² keittiö+olohuone. Ja sauna, joka Miettisillä lämpiää joka ilta. Sisustus on Markon mukaan vielä täydentymässä. –Yksi kaverini vitsaili, että tuleeko jossain kuormassa vielä väliseinät, kun on niin aukeaa.

Marko Miettiselle tilojen avaruus ja materiaalien helppous ovat mieleen. "Helppohoitoiset pinnat ovat iso plussa, samoin kuin se, että talossa ei ole juurikaan kynnyksiä. Robotti-imuri pääsee hoitamaan hommansa ympäri talon, aina kodinhoitohuonetta, kylppäriä ja saunaan myöten."

Robotti-imuri? –Kyllä, miksi ostaa sellaista, mitä joutuu itse käyttämään, perustelee Marko. Samalla periaatteella rakentui uusi talo: miksi ostaa sellaista, minkä joutuu itse rakentamaan. –Kaikki meni Älvsbytalon kanssa niin loistavasti, että taitaa kuulostaa jo vähän epäuskottavalta, hän hymyilee.

Älvbytalo Mikael 129,2 m²

  • Muuttovalmis koti, 3 tai 4 makuuhuonetta, olohuone-keittiö ja sauna
  • Tilaa, valoa ja avaruutta isommallekin perheelle
  • Erilliset wc ja kylpyhuone helpottavat perheen aamukiireitä
  • Olohuone avautuu suoraan ulos ja saunatiloista pääsee vilvoittelemaan

Valmistalon luotettava ja varma rakennusprosessi

  • Älvsbytalot rakennetaan Kauhajoella ja viimeistellään asiakkaan tontilla
  • Koko prosessista vastaavat Älvsbytalon omat työntekijät
  • Talo on muuttovalmis 4–5 viikon kuluttua pystytyspäivästä
  • Talo maksetaan vasta valmiina; mitään ennakkomaksuja ei ole
;

Etsitkö vastauksia?

Autamme sinua kaikissa talopaketteihin liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen