Hemma hos

Heidis Hus + Tomt -fastighetspaket

”Tomt, hus, garage, förråd, trädgård – allt helt klart.”

Publicerad

19 maj 2022

Uppdaterad

19 maj 2022

Småhus till priset av ett höghushem

Den 25-åriga juristen Heidis alternativ skiljde sig från varandra på många sätt: ett höghushem i Tammerfors eller ett helt färdigt, nytt småhus från Valkeakoski. Eget lugn och ro avgjorde. Heidi köpte sitt Saara-hus med gård som ett färdigt fastighetspaket.

Att köpa ett nytt hus från Älvsbytalo som en färdig fastighet – tomt, hus, garage, förråd, trädgård, allt helt klart – var en helt ny idé för Heidi.

Hus + Tomt som ett fastighetspaket

Hon bongade sitt nya Saara-hus i en försäljningsannons på Etuovi. –Ojdå, här finns visst ett färdigt nytt hus. Heidi åkte för att bekanta sig med huset och då hon steg in i sitt nya hus första gången var beslutet nästan redan fattat. –Jag fick känslan av att det här är det.

Heidi blev förtjust i husets öppna kök-vardagsrum, möjligheten att få ett eget rum för distansarbete, en terrass längs hela huset som nås direkt från vardagsrummet... Till den egna gården och det egna lugnet. Och det unga parets dvärgpudel Nita är garanterat av samma åsikt: det är nog bara bäst med ett eget hus.

Materialval i egen smak

Heidi kände inte till hus från Älvsbytalo sedan tidigare men hon visste att företaget hade lång verksamhet och erfarenhet. –I ett sådant här färdigställt hus kunde jag inte själv påverka materialvalen men lyckligtvis är de alla i min smak.

Enligt henne var det en trevlig överraskning att väggarna i huset hade tapeter och inte endast vita målade ytor. –Och tapeterna var just passligt lugna, säger hon.

Fungerande och vackert

Allt fungerar väldigt bra i huset Saara. I samband med flytten gick Heidi igenom husets uppvärmning, ventilation och vitvarornas funktion tillsammans med Älvsbytalos serviceman. –Det var verkligen bra eftersom till exempel frånluftsvärmepumpen är helt ny för mig.

Nu Heidi har bott med sin pojkvän i huset i några månader. Gräset grönskade redan i våras då de flyttade in och under sommaren blir gården allt vackrare.

Heidi har flitigt skickat bilder av sitt nya hem till sin närmaste krets. –Jag har bara fått förtjusta kommentarer, säger hon.

Vad är ett fastighetspaket?
Hus + Tomt

  • Alternativt, det allra enklaste sättet att skaffa ett nytt hus
  • Älvsbytalo skaffar tomten och bygger ett helt inflyttningsklart hus
  • Husets fasadmålning, gårdsbyggnaderna samt gården är färdiga vid köpet
  • Fastighetspaketen säljs alltid via en lokal förmedlare.

Heidis fastighetspaket

Det inflyttningsklara huspaketet Saara + ett separat biltak/förråd E25 + tomt i Valkeakoski.

;

Undrar du något?

Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar!

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan