1-planshus

Saara

Från 167 700 €

Fakta

Antal rum

3 - 4 + kök + bastu

Bostadsyta

84,8 m2

Byggyta

99,5 m2

Exakta kvadratmetrar, härligt öppna utrymmen

Saara är ett bedårande huspaket där man genom skicklig planering har lyckats skapa känslan av ett stort hus. Det rymliga och ljusa enhetliga köket och vardagsrummet på 36,6 m² bjuder in till matlagning och umgänge tillsammans.

Energiförbrukning kWh/år
(inkl. hushållsel och uppvärmning)
Beräknad medelförbrukning vid normal användning:

kommun kwh/år
Helsingfors 8 774
Jyväskylä 9 709
Rovaniemi 11 283

Livskvalitet som budgeten tillåter! 

Småhusmässän för gott boende ordnas i Valkeakoski 24.7–4.8.2024. Under mässan förevisar Älvsbytalo två energisnåla och ekologiska husmodeller, Lasse och Saara.

Välkommen att bekanta dig med smart byggande som budgeten tillåter!

 

Upplev Saara i 360°

Fler bilder

Tillval för dig

Tillval

Tapeter

Ingår i standardutförande

Tillval

Laminatgolv

Ingår i standardutförande

Garage & Biltak

Biltak med förråd, E25

18 000 €

Storlek 11,2 m 2

Byggyta 38,0 m 2

Våra fördelar

Bygga hus

Vår byggprocess

Vår unika byggprocess har inte bara gett oss full kontroll över produktionens alla delar och därmed en jämn och hög kvalitet, utan även en unik kostnadskontroll som i slutänden kommer dig som kund tillgodo. 

Bygga hus

Bygga nytt eller köpa begagnat?

Hur ska man tänka när man vill skaffa ett hus? Vad är fördelarna med att bygga nytt?

Bygga hus

Varför bygga modulhus?

Tänk efter. Vilken metod är effektivast och ger den högsta kvaliteten? Att bygga bit för bit utomhus, i alla sorters väder, eller inomhus i en torr och varm fabrik med rationellt löpande produktion?

Hållbarhet

Från träd till färdigt hus - så byggs ett Älvsbytalo

Ett modulhus byggs som stora klossar med golv, väggar, innertak och allt som går att göra färdigt i fabrik görs där.

Hållbarhet

Smart miljöval

Hela byggkedjan är under vår egen kontroll och därmed omfattar vårt miljöansvar också hela processen – från skog till färdigt trähus.

Bygga hus

Hus från Älvsbytalo har en utomordentlig inomhusluft

Alla har rätt att njuta av god inomhusluft i sitt eget hem. Enligt Älvsbytalo är god inomhusluft en självklarhet. Varje hus från Älvsbytalo har med tanke på val av byggnadsmaterial och byggprocessen designats för att garantera att din familj får ett hus med god inomhusluft.

Liknande hus

1-planshus

Siiri

Från 138 000 €

3 rum

1-planshus

Aino

Från 179 700 €

3 rum84,8 m2

Läs kundberättelser

Kundberättelse

Det effektiva byggandet syns i husets pris och kvalitet

Eija Villa är en sjuttioårig järnlady och bokförare som fortfarande behöver ett arbetsrum i sitt hem. Då hon lät bygga sitt eget hus förlitade hon sig på sin son Visas åsikter, som helt och hållet rubbades av bekantskapen med huset från Älvsbytalo.

Kundberättelse

Ett småhus för en kvinna och två katter

Pia West behövde ett nytt hem åt sig själv och sina två katter. Ett eget hus. Då inget färdigt hus hittades lät hon bygga det inflyttningsklara huset Saara från Älvsbytalo på just den ”platsen på jorden jag ville”, på Söderfjärden i Sundom i Vasa.

Kundberättelse

Familjen Viljanen valde ett energieffektivt hus från Älvsbytalo

Pensionärsparet Marjo och Pekka Viljanen från Pemar har njutit av sitt hus redan i ett år. –Vi har varit väldigt nöjda, till och med över elräkningarna. De bytte sin alltför stora radhuslägenhet till det kompakta huset Saara från Älvsbytalo och till mindre boendekostnader.

Kundberättelse

Småhus till priset av ett höghushem

Den 25-åriga juristen Heidis alternativ skiljde sig från varandra på många sätt: ett höghushem i Tammerfors eller ett helt färdigt, nytt småhus från Valkeakoski. Eget lugn och ro avgjorde. Heidi köpte sitt Saara-hus med gård som ett färdigt fastighetspaket.

Kundberättelse

Som en evig jul: i egen villa råder egen vilja

Höghus kändes inte riktigt som oss, berättar Merja Perälä. –Vi började drömma: om egen gård, blomrabatter och bärbuskar. Att kunna få nyttomotion på den egna gårdsplanen.

Kundberättelse

Generationsväxlingen på gården ledde till ett nytt hem vid sjöstranden

Marja-Leena och Juha Rajajärvi från Jaala flyttade in i sitt nya hus Saara passligt till midsommar. De valde det 84,8 kvadratmeter stora Saara från Älvsbytalo efter noggrant övervägande och omsorgsfull efterforskning.

Kundberättelse

Saara åt singelmannen

Nu är det dags att få ett eget hus, beslöt 27-åriga Tapio Pekkala från Kittilä. Den jäktade mannen ville ha ett färdigt huspaket och efter jämförelsen valde han ett hus från Älvsbytalo. –Jag rekommenderar, säger han nu efter att ha bott ett halvt år i huset.

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan