För ett korrekt pris

För att vi ska kunna ge dig det korrekta priset behöver du välja vilken kommun du är intresserad av att bygga på, tills dess ges från-priser.

1-planshus

Huspaketen i 1-plan är populära: husets alla funktioner är behändigt i samma plan och boendet är enkelt. Bekanta dig med våra funktionella planlösningar och njut av den öppna känslan i ditt nya hem. Med hjälp av mångsidiga tillval får du ett personligt hem. Ett inflyttningsklart, förmånligt och energieffektivt hus från Älvsbytalo är även ett kvalitativt huspaket för fritiden.

Hitta husmodellen för dig

Livskvalitet som budgeten tillåter! 

Småhusmässän för gott boende ordnas i Valkeakoski 24.7–4.8.2024. Under mässan förevisar Älvsbytalo två energisnåla och ekologiska husmodeller, Lasse och Saara.

Välkommen att bekanta dig med smart byggande som budgeten tillåter!

 

Välj ett inflyttningsklart huspaket i 1-plan

Ett hus från Älvsbytalo i 1-plan är ett enkelt och tryggt val för dig som bygger. Vi har helhetsansvar för bygget av ditt nya hus – till ett överenskommet pris som håller. Du får ett års prisgaranti från husbeställningen för ditt husköp. Dessutom betalar du ditt hus först då det är inflyttningsklart, efter slutgranskningen, utan en endaste euro i förhandsbetalning. Standardgrund och frakt ingår också i huspaketets pris.

Förmånligt pris

Älvsbytalos mål är att erbjuda sina kunder ett bra boende till marknadens konkurrenskraftigaste pris. Detta är möjligt eftersom alla skeden i hela byggprocessen för huspaketet – från skog till inflyttningsklart trähus – är under vår kontroll. Vi använder endast FSC-certifierat trä.

Planlösningar och utrymmeslösningar

Hus från Älvsbytalo i 1-plan är 62,5–129,2 m2 och de har 2–4 sovrum. Det är ett nöje att bo i våra ljusa och rymliga hus. Du kan även välja spegelvänd planlösning.

Leveransinnehåll, tillval och garage

Vi levererar ditt hus från Älvsbytalo som inflyttningsklart och du behöver endast ett avtal för din husbeställning. Bekanta dig med det omfattande leveransinnehållet.

Med hjälp av över 150 tillval kan du modifiera funktionerna och utseendet på ditt hus enligt dina önskemål. Då du väljer ett garage eller ett biltak får du samtidigt även extra förvaringsutrymme. Se alternativen Garage & Biltak.

Energieffektivt småhus, ventilerande grund

Hus från Älvsbytalo följer de åtstramade energibestämmelserna redan nu. Den energieffektiva Nibe-frånluftsvärmepumpen sörjer för husets uppvärmning. Huset har även vår unika väggkonstruktion i tre skikt Energy Wall som ger ett effektivt skydd även i de tuffaste väderförhållandena.

Hus från Älvsbytalo monteras alltid på en ventilerande grund i enlighet med kraven på din tomt. En ventilerande grund minskar risken för fukt i konstruktionen. Husets grund och trossbotten tillverkas på fabriken och de hålls hela tiden torra.

Priset på ett nytt hus i 1-plan

Det behöver inte vara så dyrt som man ofta tror att bygga ett kvalitativt hus. Priserna på våra huspaket är de konkurrenskraftigaste på marknaden eftersom Älvsbytalos tillvägagångssätt är exceptionellt:

  • stora, nordiska materialanskaffningar
  • årtionden av erfarenhet
  • testade och effektiva byggprocesser
  • volymelementen byggs kontrollerat i torra och varma utrymmen inomhus
  • hela byggprocessen ligger i våra egna händer från skog till inflyttningsklart trähus
  • redan över 46 000 planerade och byggda hus!

Huspaket i 1-plan, priser

Modell Storlek Rum Sovrum Pris (fr.)*
Siiri 62,5 m² 3 r + k + bastu 2

138 000 €

Saara 84,8 m² 3–4 r + k + bastu 2–3

167 700 €

Aino 84,8 m² 3 r + k + bastu 2

179 700 €

Elias 107,0 m² 3–4 r + k + bastu 2–3

202 900 €

Minna 107,0 m² 3–4 r + k + bastu 2–3

202 900 €

Mikael 129,2 m² 4–5 r + k + bastu 3–4

223 700 €

Sofia 129,2 m² 4–5 r + k + bastu 3–4

223 700 €

* Priser innehåller standardgrund och frakt.

Ett tryggt husköp med garanti

  1. Vi ger dig en prisgaranti: priset på ditt huspaket kvarstår oförändrat ett år efter husbeställningen.
  2. Du betalar ditt hus från Älvsbytalo först då det är inflyttningsklart efter slutgranskningen, utan en endaste euro i förhandsbetalning. (Ja, detta är möjligt eftersom Älvsbytalo är en långvarig, solid aktör inom branschen.)
  3. Vi levererar ditt hus som inflyttningsklart och du behöver endast ett avtal för din husbeställning.
  4. Du får två års entreprenadgaranti och en lagstadgad garanti på 10 år för konstruktionsfel för ditt hus från Älvsbytalo.

Fråga mer av din egen försäljare

Undrar du något?

Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar!

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan