För ett korrekt pris

För att vi ska kunna ge dig det korrekta priset behöver du välja vilken kommun du är intresserad av att bygga på, tills dess ges från-priser.

Vinkelhus

Det inflyttningsklara vinkelhuset är ett bra val för en familj som vill bo i ett plan och njuta av eget lugn. L-modellen skapar en skyddad innergård för huset, i skydd för insyn och vind. Är det här ett förmånligt, energieffektivt och kvalitativt trähus för just din familj? Bekanta dig med L-husmodellens utrymmeslösningar och bli förtjust: utrymmet modifieras enligt dina behov.

Hitta husmodellen för dig

Välj ett inflyttningsklart vinkelhus

Ett hus från Älvsbytalo i L-modell är ett enkelt och tryggt val för dig som bygger. Vi har helhetsansvar för bygget av ditt nya hus – till ett överenskommet pris som håller. Du får ett års prisgaranti från husbeställningen för ditt husköp. Dessutom betalar du ditt hus först då det är inflyttningsklart, efter slutgranskningen, utan en endaste euro i förhandsbetalning. Standardgrund och frakt ingår också i huspaketets pris.

Förmånligt pris

Älvsbytalos mål är att erbjuda sina kunder ett bra boende till marknadens konkurrenskraftigaste pris. Detta är möjligt eftersom alla skeden i hela byggprocessen för huspaketet – från skog till inflyttningsklart trähus – är under vår kontroll. Vi använder endast FSC-certifierat trä.

Planlösningar och utrymmeslösningar

Uppskattar ni rymlighet och gemensamma utrymmen i boendet? Eller behöver ni mer eget lugn och kanske även ett separat arbetsrum? Inga problem! Utrymmeslösningarna i våra huspaket i L-modell modifieras enligt era önskemål. Bostadsytan i huspaketet Tove är 150,6 m² och utöver vardagsrum och matsal fås upp till 5 sovrum till huset.

Leveransinnehåll, tillval och garage

Vi levererar ditt hus från Älvsbytalo som inflyttningsklart (övre våningen är förberedd) och du behöver endast ett avtal för din husbeställning. Bekanta dig med det omfattande Leveransinnehållet.

Med hjälp av över 150 tillval kan du modifiera funktionerna och utseendet på ditt hus enligt dina önskemål. I hus i 1,5-plan är en daglykta ett väldigt populärt val eftersom den ger rejält med extra naturligt ljus och en känsla av rymd i övre våningen. Till större husmodeller fås till och med två daglyktor.

Då du väljer garage eller biltak till ditt huspaket får du samtidigt även extra förvaringsutrymme. Se alternativen Garage & Biltak.

Energieffektivt småhus, ventilerande grund

Hus från Älvsbytalo följer de åtstramade energibestämmelserna redan nu. Den energieffektiva Nibe-frånluftsvärmepumpen sörjer för husets uppvärmning. Huset har även vår unika väggkonstruktion i tre skikt Energy Wall som ger ett effektivt skydd även i de tuffaste väderförhållandena.

Hus från Älvsbytalo monteras alltid på en ventilerande grund i enlighet med kraven på din tomt. En ventilerande grund minskar risken för fukt i konstruktionen. Husets grund och trossbotten tillverkas på fabriken och de hålls hela tiden torra.

Priset för ett nytt vinkelhus

Det behöver inte vara så dyrt som man ofta tror att bygga ett kvalitativt hus. Priserna på våra huspaket är de konkurrenskraftigaste på marknaden eftersom Älvsbytalos tillvägagångssätt är exceptionellt:

 • stora, nordiska materialanskaffningar
 • årtionden av erfarenhet
 • testade och effektiva byggprocesser
 • volymelementen byggs kontrollerat i torra och varma utrymmen inomhus
 • hela byggprocessen ligger i våra egna händer från skog till inflyttningsklart trähus
 • redan över 46 000 planerade och byggda hus! Sveriges största hustillverkare
 • I Finland byggs hus från Älvsbytalo i Kauhajoki

Vinkelhus, pris

Modell Storlek Rum Sovrum Pris (fr.)*
Tove 150,6 m² 5–7 r + k + 2 badrum 3–5 258 400 €

* Priset innehåller standardgrund och frakt.

Ett tryggt husköp med garanti

 1. Vi ger dig en prisgaranti: priset på ditt huspaket kvarstår oförändrat ett år efter husbeställningen.
 2. Du betalar ditt hus från Älvsbytalo först då det är inflyttningsklart efter slutgranskningen, utan en endaste euro i förhandsbetalning. (Ja, detta är möjligt eftersom Älvsbytalo är en långvarig, solid aktör inom branschen.)
 3. Vi levererar ditt hus som inflyttningsklart och du behöver endast ett avtal för din husbeställning.
 4. Du får två års entreprenadgaranti och en lagstadgad garanti på 10 år för konstruktionsfel för ditt hus från Älvsbytalo.

Fråga mer av din egen försäljare

Undrar du något?

Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar!

Beställ vår huskatalog

Helt utan kostnad

Oj då!

Ett oväntat fel har inträffat. Ladda om sidan