Järkevä ympäristövalinta

Älvsbytalo haluaa tarjota asiakkailleen hyvää asumista markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan. Tämä on ollut tavoitteemme jo vuosikymmenien ajan, ja on edelleen. Ympäristöasioissa haluamme olla alan edelläkävijä. Koko rakennusprosessi on omassa hallinnassamme, ja siten ulotamme myös ympäristövastuun aina metsästä valmiiksi puutaloksi asti.

Ympäristötyö alkaa jo metsästä

Talopaketin koko rakennusprosessi on kaikissa vaiheissaan – metsästä muuttovalmiiksi puutaloksi asti – omissa käsissämme. Käytämme vain FSC-sertifioitua puuta, joka takaa, että metsää hoidetaan vastuullisesti sekä ympäristön, yhteiskunnan että talouden kannalta.

  • Sertifioitu metsänhoito takaa vastuullisuuden
  • Laatu alkaa raaka-aineesta: puutavara valikoidaan jo metsässä
  • Emme synnytä turhaa hävikkiä, ja ylijäämämateriaalista tuotetaan energiaa
  • Kaatopaikkajätteen määrä on minimoitu
  • Koko talopaketti toimitetaan asiakkaan tontille kerralla, mikä pienentää ympäristövaikutusta
  • Kuljetukset optimoidaan mahdollisimman energiatehokkaiksi
  • Suomen talot rakennetaan Kauhajoen talotehtaalla

Moduulirakentamisella korkeaa laatua

Älvsbytalot rakennetaan moduuleina eli tilaelementteinä – suunnitellusti ja hallitusti kuivissa ja lämpimissä sisätiloissa. Kaikki mahdollinen rakennetaan valmiiksi jo tehtaalla, tehokkailla ja testatuilla menetelmillä.

Tehtaalla asennetaan valmiiksi esimerkiksi talon sähköt ja LVI-varusteet, kylpy- ja kodinhoitohuoneiden lattia- ja seinäpinnat sekä saniteettikalusteet. Valmiit moduulit kuljetetaan suojattuina tontille, jossa omat asentajamme viimeistelevät talosi muuttovalmiiksi: maalaustyöt, tapetointi ja lattiapintojen asennus muihin huoneisiin.

Hallittu rakennusprosessimme varmistaa korkean laadun kaikissa vaiheissa, koska työt tehdään parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja suunnitelmallisesti. Jokainen työvaihe on toistettu tuhansia kertoja ja ammattilaisemme tietävät, mitä tekevät.

Energiatehokas puutalo pohjoisiin oloihin

Älvsbytalot ovat tehokkaasti eristettyjä (energiatehokkaat ikkunat, Energy Wall -energiaseinät) ja niissä on vakiona energiatehokas poistoilmalämpöpumppu. Maalämpö on myös mahdollinen. Talojen energiantarve ja lämmityskustannukset ovat alhaiset. Alueittaiset kulutusluvut (kWh) löydät Talopaketit-osiosta sinua kiinnostavan talopaketin esittelystä.

Etsitkö vastauksia?

Olemme valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissäsi.

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen