Järkevä ympäristövalinta

Älvsbytalo haluaa tarjota asiakkailleen hyvää asumista markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan. Tämä on ollut tavoitteemme jo vuosikymmenien ajan, ja on edelleen. Ympäristöasioissa haluamme olla alan edelläkävijä. Koko rakennusprosessi on omassa hallinnassamme, ja siten ulotamme myös ympäristövastuun aina metsästä valmiiksi puutaloksi asti.

Ympäristötyö alkaa jo metsästä

Talopaketin koko rakennusprosessi on kaikissa vaiheissaan – metsästä muuttovalmiiksi puutaloksi asti – omissa käsissämme. Käytämme vain FSC-sertifioitua puuta, joka takaa, että metsää hoidetaan vastuullisesti sekä ympäristön, yhteiskunnan että talouden kannalta.

  • Sertifioitu metsänhoito takaa vastuullisuuden
  • Laatu alkaa raaka-aineesta: puutavara valikoidaan jo metsässä
  • Emme synnytä turhaa hävikkiä, ja ylijäämämateriaalista tuotetaan energiaa
  • Kaatopaikkajätteen määrä on minimoitu
  • Koko talopaketti toimitetaan asiakkaan tontille kerralla, mikä pienentää ympäristövaikutusta
  • Kuljetukset optimoidaan mahdollisimman energiatehokkaiksi

Moduulirakentamisella korkeaa laatua

Älvsbytalot rakennetaan moduuleina eli tilaelementteinä – suunnitellusti ja hallitusti kuivissa ja lämpimissä sisätiloissa. Kaikki mahdollinen rakennetaan valmiiksi jo tehtaalla, tehokkailla ja testatuilla menetelmillä.

Tehtaalla asennetaan valmiiksi esimerkiksi talon sähköt ja LVI-varusteet, kylpy- ja kodinhoitohuoneiden lattia- ja seinäpinnat sekä saniteettikalusteet. Valmiit moduulit kuljetetaan suojattuina tontille, jossa omat asentajamme viimeistelevät talosi muuttovalmiiksi: maalaustyöt, tapetointi ja lattiapintojen asennus muihin huoneisiin.

Hallittu rakennusprosessimme varmistaa korkean laadun kaikissa vaiheissa, koska työt tehdään parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja suunnitelmallisesti. Jokainen työvaihe on toistettu tuhansia kertoja ja ammattilaisemme tietävät, mitä tekevät.

Energiatehokas puutalo pohjoisiin oloihin

Älvsbytalot ovat tehokkaasti eristettyjä (energiatehokkaat ikkunat, Energy Wall -energiaseinät) ja niissä on vakiona energiatehokas poistoilmalämpöpumppu. Talojen energiantarve ja lämmityskustannukset ovat alhaiset. Alueittaiset kulutusluvut (kWh) löydät Talopaketit-osiosta sinua kiinnostavan talopaketin esittelystä.

Lue lisää – Miksi Älvsbytalo?

Rakentaminen

Rakennusprosessimme

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. Hallitun tuotantoketjun ansiosta talojen laatu on korkea ja tasainen, mutta myös talojen hinta on markkinoiden kilpailukykyisin. Ainutlaatuinen rakennusprosessimme on viime kädessä asiakkaan, eli Sinun, etusi.

Rakentaminen

Miksi rakennuttaisin uuden talon sen sijaan, että ostaisin käytetyn?

Mitä sinun tulisi ottaa huomioon, kun haluat uuden kodin tai vapaa-ajanasunnon. Mitä etuja uuden rakennuttamisessa on?

Rakentaminen

Miksi rakennuttaa tilaelementtitalo?

Mikä talorakennusmenetelmä sinun mielestäsi on tehokkain ja takaa parhaan laadun? Se, että talo rakennetaan osa osalta ulkona, vaihtelevissa sääoloissa, vai se, että se rakennetaan sisätiloissa, kuivassa ja lämpimässä tehtaassa, missä tuotanto etenee hallitusti?

Rakentaminen

Turvallisesti kokonaistoimituksena

Toteutamme talon muuttovalmiina, ja tarvitset vain yhden sopimuksen taloa ja vakioperustuksia varten.

Kestävä kehitys

Puusta valmiiksi taloksi – näin rakennetaan Älvsbytalo

Älvsbytalo on muuttovalmis omakotitalo, joka rakennetaan isoina elementteinä mahdollisimman pitkälle talotehtaalla kuivissa olosuhteissa.

Suomen parhaat maksuehdot

Älvsbytalon asiakkaana et maksa talostasi mitään – et euroakaan – ennen kuin talo on toimitettu ja lopputarkastus on tehty.

Rakentaminen

Tutkitusti hyvät ja varmat perustukset

Perustukset ovat koko talohankkeesi perusta. Kaikki Älvsbytalot pystytetään erikoisvalmisteisen tuulettuvan alapohjan päälle. Talon hintaan kuuluu tietysti vakioperustus toimituksineen ja asennuksineen.

Energy wall

Energy Wall – Energiaseinä kantaa pitkälle tulevaisuuteen

Lumimyrsky ja 30 asteen pakkanen ovat Älvsbytalolle talvista arkea. Yhä tiukemmat energiatehokkuusvaatimukset täyttääksemme olemme kehittäneet seinärakenteen, joka on nimeltään Energy Wall.

Rakentaminen

Poistoilmalämpöpumppu pienentää asumiskustannuksia

Energiatehokkuus on kaiken rakentamisen A ja O, oli kyse sitten perheen kodista tai vapaa-ajan asunnosta. Siksi Älvsbytalossa on aina vakiona poistoilmalämpöpumppu eli PILP.

Rakentaminen

Älvsbytalossa on erinomainen sisäilma

Kaikilla on omassa kodissaan oikeus nauttia hyvästä sisäilmasta. Älvsbytalon mielestä hyvän sisäilman on oltava itsestäänselvyys. Jokainen Älvsbytalo onkin suunniteltu varmistamaan rakennusmateriaalivalintoineen ja rakennusprosesseineen perheellesi talo, jossa on alusta alkaen hyvä sisäilma.

Etsitkö vastauksia?

Autamme sinua kaikissa talopaketteihin liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa talokuvastomme

Ilmaiseksi

Oho!

Odottamaton virhe on tapahtunut. Lataa sivu uudelleen